Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

We Want Moren iloinen yllätys: Don Huonot ja Miljoonasade jatkavat keikkailua

9.11.2014 klo 14:45 | YleX | Lähde: We Want More | Kommentit (0)

Don Huonot ja Miljoonasade kertoivat We Want More -ohjelmassa jatkavansa keikkailua.

Yle TV2:n musiikkiviihdeohjelma We Want More huipentui lauantaina 8. marraskuuta Espoon Barona Areenalta nähtyyn suoraan loppukonserttiin, kun lavalle astuivat Don Huonot, Miljoonasade, Kwan, Mascara ja Neon 2 historialliselle yhteiskeikalle.

Bändit tekivät sarjan aikana uusia versiota vanhoista hiteistään sekä uudet kappaleet, joiden ensiesityksiä keikkalavalta kotiyleisö pääsi todistamaan suorana Yle TV2:ssa ja Yle Radio Suomessa. Konsertti huipentui kaikkien bändien koskettavaan yhteisesitykseen Don Huonojen hitistä Hyvää yötä ja huomenta.

Keikalla kuultiin myös iloisia uutisia bändien faneille, kun Don Huonot ja Miljoonasade kertoivat keikkailevansa jatkossakin.

Don Huonot soittaa ensi helmikuussa 25-vuotisjuhlakeikkansa parin läheisen frendibändinsä kanssa. Toiset bändit "pidetään vielä salassa", mutta Kalle Ahola lähetti terveiset Ylpölle, Häiriölle, Knipille ja Mikkille. Tästä voi siis päätellä, että kyseessä on Maj Karma ja Egotrippi.

Sarjan pitkäikäisin bändi, Miljoonasade, astui lavalle uuden kosketinsoittajan kanssa. Vuonna 1985 muodostettu kokoonpano hajosi We Want More -sarjan aikana Olli Heikkisen erottua bändistä. Barona Areenan lavalla nähtiin uuden kosketinsoittaja Tomi Aholaisen täydentämä Miljoonasade, joka kiertää keikkalavoja myös ensi vuonna. Luvassa on kiertue helmikuusta elokuuhun, joka Heikki Salon sanojen mukaan kohdistuu Suomeen, Viroon ja Madagaskarille.

Muut bändit jättivät tulevaisuudensuunnitelmansa vielä auki, vaikka kaikki artistit olivat silminnähden iloisia paluukeikastaan. Sarjan aikana oli nähty yhteen paluun aiheuttamaa tunteiden vuoristorataa, mutta niin Kwan, Neon 2 kuin Mascarakin kertoivat lavalla nauttineensa uudelleen löydetyistä energioista ja yhteishengestä sekä uuden musiikin tekemisestä.

Katso show alta.

Asiasanat: comeback, We Want More

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä