kesätyö

Pe 27.06.2014 @ 09:38Veera Pohjola, Ylen siisti kesäduunari, Elävä arkisto

Apua kohta tää loppuu!

Olen saanut tehdä kuvituksia Elävän arkiston audioklippeihin ja päässyt työskentelemään myös viereisissä toimituksissa Areenan ja Yle Etusivun puolella. Areenan toimituksessa koostin ”Viikon valinnat” -nimisen videon TV1:n Aamu-TV:seen ja näin miten klippi laitettiin Areenaan. Etusivun puolella pääsin tekemään ohjelmanostoja, eli päättämään mitä ohjelmia yle.fi:n etusivulla näkyy tiettynä päivänä.
Su 22.06.2014 @ 17:15Saara Kokko, Ylen siisti kesäduunari, Klassinen musiikki

Ihan ylen siisti tunne on se, kun oma juttu julkaistaan

Aivan mahtavaa on ollut se, kun on päässyt itse kirjoittamaan ja tekemään juttuja. Useimmissa paikoissa kesätyöntekijät ovat lähinnä kahvinkeittäjiä, mutta me ollaan päästy ihan oikeesti tekemään kaikkea! Ihan ylen siisti tunne on se, kun oma juttu julkaistaan. Ja sen jälkeen ihmiset vieläpä jakaa sitä Facebookissa ja Twitterissä!
Ti 17.06.2014 @ 09:34Telma Peura, Ylen siisti kesäduunari, Klassinen musiikki

Puolivälin etappi – ruusuja ja klassisia helmiä

Olen voittanut itseni. Monta kertaa. Töissä eteen tulee joka päivä pienempiä tai suurempia haasteita. Täytyy soittaa puhelimella vieraille ihmisille. Täytyy ensin suunnitella gallup ja sitten vielä toteuttaa se, mennä Helsingin kaduille tavoittamaan ihmisiä, jotka mieluummin kääntävät katseensa pois gallup-uhan lähestyessä. Täytyy olla suunnistusmestari selvitäkseen Yle-sokkelossa. Oikeastaan voittokulkuni alkoi ihan siitä, kun lähetin hakemukseni menemään. Olinhan voittaja jo silloin, kun sain kutsun haastatteluun. Kävelin varmaan sentin maanpinnan yläpuolella sen jälkeen, kun sain tietää saaneeni paikan.
To 12.06.2014 @ 10:54Frans Åkerberg, Ylen siisti kesäduunari, Yle Design

Kynä sauhuamaan ja kamera kuumaksi!

Ensimmäisellä työviikollani tein vähän omasta hommastani poikkeavia töitä, pääsin auttamaan Pikku Kakkosen juhlakonsertin järjestelyissä. Hommaa riitti laidasta laitaan ja projekti huipentui viime viikon lauantaina juhlatapahtumaan Tampere-talolle, jossa pääsin toimimaan itse Katti Matikaisen turvamiehenä! Monena saa siis kesäduunari olla!

Sivut

Subscribe to RSS - kesätyö