Ke 18.06.2014 @ 09:18Santeri Mekhilyaynen, Ylen siisti kesäduunari, Yle Puhe

Kaikki täytyy tehdä siististi!

En edes tiedä mones päivä on menossa tätä siistiä kesäduunia, mutta sen tiedän, että kohta se loppuu. Pitäneen siis ottaa kaikki irti mitä saa tästä loppu ajasta. Mikä sen parempi tapa ottaa kaikki irtin kun mennä vierailemaan Pasilan linkkitorniin!

Oli muuten melkosen muikeet näkymät sieltä. Näki jopa omille hoodeille joka oli melkosen siistiä. Sieltä ylhäältä kun katsoi niin ei se Helsinki ollutkaan niin iso enää, mikä tuntui vähän oudolta.

En muista siisteistä tiedä, mutta työni on tässä monipuolistunut kokoajan ja olen päässyt mm. mukaan katsomaan miten ammattilainen hoitaa haastattelutilanteen. Juttua tehtiin juustosta ja pääsin Hakaniemen kauppahalliin maistelemaan juustoa ja valkohomejuustoa sieltä tarttui myös mukaan. Heh.. omani ei sitten sujunut niinkään hyvin ja tosiaan opin, että tässä alalla täytyy olla "röyhkeämpi" ja jättää pois kaikki turhat anteeksipyynnöt pois. Nooh... virheistä oppii.

Ylpeä itsestäni kyllä olen sillä kuitenkin hoidin omat haastatteluni loppuun asti (eihän siinä mennyt kuin vaan kaksi päivää kun taas ammattilaisella 15min), mutta sain haasteltua Aku Hirviniemeä, joka on mielestäni ihan hyvä suoritus. Tuon kaiken haastattelu rumban jälkeen onkin se veikein osuus eli materiaalin käsittely. Se vasta onkin hauskaa kun pitää leikellä äänitteitä (on muuten aikaa vievää jos pikkutarkkoja ollaan) siis...olenhan minäkin, koska kaikki täytyy tehdä siististi.

Käytiin tuossa myös eilen kesäduunareiden kanssa vierailemassa YleX:llä. Oli muuten hieno paikka ja pääsimme seuraamaan YleX:n suoraa lähetystä ja kyselemään kysymyksiä juontajalta.

Odottelen tässä yhe, että mitä jäljellä olevat päivät tuovat mukanaan, mutta kyllä pikku hiljaa alkaa jo kesälomahammasta kolottamaan (vaikka täällä nyt sataaki melkeen lunta)

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto