Talven vaihteleva kelikirjo on luonut mainion simulaatioympäristön palata takaisin Himalaja-pyörämatkan tunnelmiin.
Ke 17.02.2016 @ 19:57 Polkupyörämatkalla – joka päivä
Mitkä kymmenen kirjaa muuttivat maailmaa? Ehdota ja kommentoi: http://yle.fi/10kirjaa
10 kirjaa lapsuudesta -ohjelman juontaja Anna Laine kirjoittaa ohjelmasta, sen vieraista sekä tietysti lastenkirjoista ja niiden tekijöistä.
Olli-Pekka Puranen on salolainen musiikinharrastaja, joka ylläpitää netissä YLEn Äänilevystön suojissa Suomen äänilevytietokantaa vuosilta 1901 - 1999.
Aitäh on viroa ja tarkoittaa kiitos. YLEn kulttuurituottaja Jaana Semeri päätti opetella viron kieltä ja kulttuuria paikan päällä Tartossa.
Markku Valta kohotti kulttuurikuntoaan viime syksynä esitetyssä tv-sarjassa Kulttuurikuntoklinikka. Nyt Markku on ryhtynyt vetämään Keravan opiston Miesten kulttuurikunnon klubia. Syksyn mittaan selviää, miten äijät ja kulttuuri sopivat yhteen.
Tuubin täydeltä asiaa! A-tuubi on uusi monimuotoinen ajankohtaiskanava netissä!
Tässä blogissa yle.fi-etusivutoimituksen toimittajat kertovat työstään ja ajatuksistaan, usein internettiin liittyen. Blogia kirjoittavat: Tapio Kantele, Jorma Kivistö, Ulla Kokko, Mika Marttinen, Milla Moisio, Maarit Piippo, Arttu Silvast, Samuli Sulamäki.
YLE TV2:n auto- ja liikenneohjelma Puskurin blogissa kerrotaan asioita ruudun takaa. Ajopäiväkirja syventää TV:ssä olleita juttuja kertomalla lisää ohjelmassa ajetuista autoista ja muista aiheista.
Kansanmusiikissa on voimaa! Etnon velhot kertovat viisiosaisessa sarjassa, mitä suomalainen kansanmusiikki on tänään. Katsoja pääsee mukaan parhaille klubikeikoille ja Kaustinen Folk Music Festivaaleille 2009. Etno is happening -blogi syventää Sirkka Halosen johdolla televisio-ohjelmaa, päästää kulissien taakse ja johtaa kansamusiikin syvätietämykseen.
Добро пожаловать на блог «Голос Суоми» Русской службы ЮЛЕ. Блог – это мысли вслух.

Sivut