Talven vaihteleva kelikirjo on luonut mainion simulaatioympäristön palata takaisin Himalaja-pyörämatkan tunnelmiin.
Ke 17.02.2016 @ 19:57 Polkupyörämatkalla – joka päivä
Ylen rekrytointiblogi.
Ke 26.11.2014 Sari Veikkolainen, Yle HR
Miksi raha lumoaa, vangitsee ja suojelee meitä? 10 kirjaa rahasta -sarjassa kymmenen tunnettua suomalaista jakaa henkistä pääomaansa palkitsevien kirjojen äärellä.
Pappi, bloggari, talonvaltaaja, tuomari.* Jokaisella on rikos tunnollaan. Tässä blogissa Timo Harakka julkaisee kesän kirjasarjan esitutkintapöytäkirjat joka perjantai. (* ja vakooja!)
10 kirjaa vallasta - Timo Harakan blogi ensi kesän torstai-iltojen (31.5.-2.8.) keskustelusarjasta.
Ke 15.08.2012
Ylen Toimintaympäristön ja sosiaalisen median päällikkö Tuija Aalto kirjoittaa blogissaan median toimintaympäristöön ja tulevaisuuteen liittyvistä asioista.
Millaista on nyt? Mitä nyt ajatellaan siitä, millaista tulevaisuudessa tulee olemaan? Miltä menneisyys näyttää tämän hetken valossa? Ylen tietotyöläiset ja vaihtuvat vieraskynäilijät havainnoivat nykyaikaa ja kirjoittavat näkemästään.
Pe 21.08.2015 Anna Solovjew-Wartiovaara
Kuinka päästä ilman rahaa, omaa kulkuvälinettä ja vaatteita mahdollisimman kauas Suomesta. Extreme-reissaajien seikkailuja seurataan Summerissa joka tiistai ja torstai heinä - elokuussa.
Pe 09.08.2013 Alastomat reissaajat
Avoin Yle – suoraa puhetta Ylestä.
Tule mukaan kommentoimaan ja vaikuttamaan siihen, mistä puhumme, kun puhumme EU:sta. Kuka voittaa ja kuka häviää kun Brysselin kone jyskyttää? Brysselin kone keskiviikkoisin klo 10.05 Yle Radio 1.
Su 31.05.2015
Iikka Vehkalahti, Tue Steen Müller, Erja Dammert, Jari Jari Sedergren ja Timo Korhonen kirjoittavat dokumenttielokuvamaailman tapahtumista Suomessa ja maailmalla
Pe 02.03.2012 Iikka Vehkalahti
Monimediaisen Elämä pelissä -hankkeen blogi.
To 04.10.2012 Johanna Reen, Elämä pelissä Yle-tuottaja
Yle Radion Suomen Elämänmenoa-sarjassa puhutaan kodin ja arjen asioista, työelämästä, ihmissuhteista, harrastuksista ja hyvinvoinnista.
Ma 25.02.2013
Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.
Eve Mantun kuriton kokous on laiton ja päätösvallaton. Rakennamme parempaa maailmaa ihmettelemällä sitä ja horjuttamalla yhteiskunnan tasapainoa. Esityslistalle otetaan kummallisia ja kohtuuttomia asioita, jotka naurattavat ja itkettävät. .
Futurum-blogissa Satu Keto-Kantele (Yle Luovat sisällöt) arvioi tulevaisuudentutkimuksen metodeja sekä pohtii niiden avulla journalismin, erityisesti sähköisen median tulevaisuutta.
Hehku on uusi ohjelma kauneudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Hehku starttaa TV2:lla 7.2. ja tulee joka torstai 19.30.
Ti 08.01.2013 Teresa Ekman, Hehkun tuottaja
Juhannusjuna on 13-tuntinen suora lähetys junamatkasta Helsingistä Pohjanmaan kautta Rovaniemelle. Matka alkaa juhannusaattona illansuussa Helsingistä ja huipentuu juhannuspäivän aamuna Rovaniemelle.
Maailma ja sen mausteet voittavat räntäsateen. Jorma Tuominen on kertonut retkistään Karibian mereltä Timorin merelle. Nyt hän matkaa taas uuteen ulkosaaristoon seikkailumatkalla kohti Filippiinejä. Astu rohkeasti mukaan Etelä-Kiinan merelle!
La 02.07.2011 Jorma Tuominen
Tässä ryhmäblogissa yle.fi:n tekijät kertovat tulevista verkkopalveluista sekä valottavat ajatuksiaan suunnitelmien takaa.
Ti 01.09.2015 Risto Tuomainen
Syksy 2012 on Kotikadun viimeinen syksy. Tässä blogissa tekijät muistelevat, dokumentoivat, pohtivat, haaveilevat tai vaihtavat ajatuksia sarjasta, sen henkilöistä, tekemisestä, vaiheista ja aiheista. Olet tervetullut viettämään Kotikadun viimeistä syksyä kanssamme.
Yle Radio Suomen Kulttuuriosasto pureutuu taiteen ja kulttuurin ajankohtaisaiheisiin.
Pe 28.11.2014
Päivi Leino kurkistaa maaseudun ihmisten arkeen, juuriin ja siipiin.
Mediabussin videotyöpajoissa nuoret suunnittelevat, kuvaavat ja editoivat oman elokuvansa. Tässä blogissa vetäjien pohdintaa ja poimintoja pajojen tuotoksista!
Tuonpuoleisen Päiväkirja on Meediot-dokumenttisarjaan liittyvä blogi.
Ti 20.11.2012 Irene Nadén
Millainen on abin loppukiri, mitä kuuluu lukulomalle? Abitreenien Mission improbatur -blogissa kaksi kevään 2011 abia, Meri-Tuuli Valkealasta ja Vilma Oulusta, jakavat yo-kirjoitusten fiilikset, parhaat lukumusat ja -tekniikat.
Ti 07.06.2011
YLE TV1:n luontotoimittaja Kimmo Ohtonen aikoo uida elokuussa Saimaan päästä päähän kerätäkseen varoja saimaannorpan suojelutyöhön.
Ti 08.05.2012
Monet asiat tuntuvat nololta, mutta ovatko ne sitä oikeasti? Kysy meiltä, niin tiedät: onks noloo?
To 09.10.2014
Pallo Kuumenee on 22.3.2013 Ylellä pidettävän ympäristöaiheisen tulevaisuusaamupäivän blogi.
Su 07.04.2013 Satu Hassi, EU-parlamentaarikko
Teatterihullun päiväkirja. Tuula Viitaniemi istuu teatterissa harva se viikko - ja yrittää ymmärtää, mitä tuli taas nähtyä.
Teksti-tv-toimittaja Matti Rämö on psykofyysisellä polkupyörämatkalla joka päivä. Jo työmatkan puolituntinen riittää sinkauttamaan mielen tien päälle. Matka jatkuu öisin kirjoituspöydän ääressä, kun eksoottiset megapolkaisut muuntuvat kirjoiksi.
Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen.
Propellipäiden leikkipaikka, missä palikkoina ovat verkko, pelit ja kaikenlainen tekniikka.
Inhimillisiä yrityksiä eläytyä runoihin ja ymmärtää niitä. Leikki, jolla on vakava tarkoitus, koukuttaa keskustelemaan runoista, ajatuksista, tunteista ja muistoista. Katso, kuuntele ja osallistu. Televisiossa, radiossa ja netissä.
La 15.12.2012
Stradan blogissa taustoitetaan juttujamme, julkaistaan ohjelmista poisleikattuja videopätkiä sekä arvioidaan kokemaamme ja näkemäämme.
Tämä on Suorana: Kortesmäki –ohjelman virallinen blogi. Me asumme TV2:ssa. Ma-ke klo 20:30.
Jari Mäkinen on vapaa tiedetoimittaja ja keskenkeittoinen tähtitieteilijä, joka käsittelee tässä blogissa tiedettä omasta näkökulmastaan ja se on suunnattuna hyvin usein ulos avaruuteen...tai ainakin ylöspäin taivaalle.
Unelmien koulukuva on realitysarja, jossa seurataan, kuinka kutosluokkalaisten omasta ideasta syntyy yhteistyöllä huikea valokuva.
Pe 09.05.2014 Elsa Tolonen
Radiodokumenttisarjassa Vaasankatu hyökkää! kuljetaan kohti Suomen ensimmäistä roller derby –paikallisottelua, jossa Kallio Rolling Rainbow (KRR) kohtasi pahimman kilpailijansa Helsinki Roller Derbyn (HRD).
Pe 26.07.2013 Vaasankatu hyökkää!
Yle Areenan tiimi tapaa Areenan aktiivikäyttäjia. Auta meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi!
Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.
Ma 30.06.2014 Telma Peura, Ylen siisti kesäduunari, Klassinen musiikki
Kerran ponityttö, aina ponityttö. Ronja 21 v. Poninomistaja ja intohimoinen hevosharrastaja. Tervetuloa blogiini!