Pe 09.11.2012 @ 17:31Irene Nadén

Enkelien apua perhosen siivin

Ystäväni Ulla pesi eilen ikkunoita ja yhden ikkunan edessä roikkuva Tiffany-perhonen muistutti häntä eräästä vierailusta luonani. Hänen oli pakko soittaa, elää asia uudestaan.

Vuosia sitten Ulla tuli luokseni, tai oikeastaan hain hänet, koska hän oli syvässä masennuksessa ja voimakkaalla lääkityksellä. Hän, jos kuka, on aina ollut positiivinen ja sydämestään muita auttava henkilö. Ja nyt hän makasi sohvallani vailla elämäntahtoa apaattisena. En ollut koskaan nähnyt Ullaa sellaisena.

Tunteja kului ja näin hänen tuijottavan lasiperhosia olohuoneeni ikkunassa, hän ei jaksanut oikein edes puhua. Olin hänen vierellään enimmäkseen hiljaisuudessa, rukoilin hänelle apua ja tunsin henkimaailman läheisyyden voimakkaana.

perhonen (kuvituskuva)

Laitoin laatikostani sinisen lasiperhosen hänen laukkuunsa salaa, siunasin sen ja yhdessä henkimaailman auttajien kanssa latasimme parantavaa energiaa perhoseen. Tajusin, että perhonen oli ainoa asia, mikä kosketti häntä.

Ulla kertoi myöhemmin:

”Menin kotiin ja huomasin lasiperhosen laukussani. Jaksoin juuri ja juuri nousta ripustamaan perhosta ikkunaani, mutta se putosi käsistäni ja hätäännyin täysin: Vielä tämäkin, PERHOSENI MENI RIKKI!

Lasiperhonen kuitenkin säilyi ehjänä ja tajusin, että minäkin voin eheytyä – tämä on merkki enkeleiltä. Se oli käännekohta, lähdin paranemaan. Lasiperhonen huokui hyvää energiaa, muistutti kauneudellaan ja hauraudellaan enkelien ja auttajien voimasta.”


Irene NadénIrene on yksi suomen tunnetuimmista meedioista. Hän kertoo tässä blogissa omista kokemuksistaan ja siitä miten muut suhtautuvat hänen ajattelutapaansa.0 kommenttia

Meediot

Elämme herkkiä aikoja...

Meediot on dokumentaarinen sarja Yle TV2:lla maanantaisin klo 19.30. Sarja kertoo kolmikymppisistä naisista määräaikaisuuksien ja epävarmuuden keskellä. Tanja ja Tuija uskovat vahvasti, että heillä on kyky saada yhteys tuonpuoleiseen maailmaan.

Tuonpuoleisen Päiväkirja on blogi, jossa esitellään sarjan teemoja laajemmin. Mukana myös Irene Nadén, yksi Suomen tunnetuimmista meedioista. Hän kirjoittaa kokemuksistaan ja siitä miten muut suhtautuvat hänen ajattelutapaansa.

Sarja

» Keitä he ovat? Tarkemmat esittelyt päähenkilöistä ja sarjasta.

Yle Areena

Jaksot

» Kaikki jaksot nähtävissä Yle Areenassa 2.2.2013 saakka!

Blogin sivut