Ma 19.11.2012 @ 19:36Meediot-työryhmä

Pelasta Keijo - osa 1

Osaatko tulkita Keijon tekstiä? Keijosta on tullut monen suosikki, kun Meediot-sarjan jaksot ovat edenneet. Mutta kukaan ei ole vielä osannut tulkita mitä Keijon vihkossa lukee.

Jos sinulle tulee jotain mieleen sanoista, tyylistä tai kirjaimista, kommentoi ja auta Keijoa tässä blogissa.

6 kommenttia

Aika erikoinen tapa automaattikirjoittaa, yleensä henkilö kyllä itse tietää, mitä hän krijoittaa,aivan kuin meediokin tietää mitä hän puhuu. Henkimailman viesti tulee henkilön itsensä kautta, käyttää hän sen ilmaisemiseen sitten puhetta tai kirjoitusta. En ole törmännyt tuollaiseen aikaisemmin, että käsi vain liikkuu, eikä henkilö tiedä tarkoitusta. Jos olisi ilkeä voisi sanoa, että on paljon ihmisiä, joilla on tuon näköistä käden vapinaa erinäisistä syistä, tämä nyt oli vain tällainen skeptinen huomautus. Jollei kielitieteilijäkään yliopistolla ole löytänyt mihinkään kieleen sopivia kirjaimia, luulen, että Keijoa ei voi pelasraa, jos ei henkimailma itse sitä tee ja anna tietoa mitä haluaa sanoa kirjoituksella, asiahan on tärkeä, ei kirjainkoukerot.

Tunnen muutamia ihmisiä, jotka tekevät automaatiokirjoitusta ja kaikki ovat sanoneet samaa, että ei se kirjoitus heti "aukea", vaan siihen tarvitaan käden harjoittamista. Joillakin tämä vaihe kestää hetken ja toisilla pidemmän aikaa, riippuen siitä, miten helposti henkimaailma saa käden liikkumaan. Keijon tapauksessa on mielestäni selvää, että kun kirjoitus on hänellä vasta hiljattain alkanut tulemaan, nyt harjoitetaan vain kättä, eikä kyse ole mistään muusta. Tekstissä on selvästi joissakin kohtaa vain samoja peräkkäisiä kirjaimia = harjoitusta. Sitten kun teksti "aukeaa", siihen tulee vasta luettavia sanoja. Aivan turhaa viedä kirjoitusta vielä tässä vaiheessa kielitieteiijälle, kun vasta harjoitellaan käden liikeratoja, eikä kirjoiteta varsinaista tekstiä. Ei pidä kiirehtiä tässä vaiheessa! Sitkeästi vain pitää jatkaa käden harjoittamista.

No sehän on selvästi Keijon tulkinta henkimaailman automaattikirjoittajan kirjoituksista. Tämä kirjoittaja tekee henkimaailmassa kuin Keijo meidän maailmassamme. Siellä riittää paljon henkiä, jotka yrittävät tulkita Keijon kirjoitusta, joka tulee heidän mielestään meidän henkimaailmasta. Minulle tämä on selvää, koska olen ollut yhteydessä henkimaailmaan syntymästäni asti, ja olen ennustanut paljon toteen käyneitä asioita. Hei erityisesti sinulle, joka luet tätä kommenttia: eräs läheinen henkilö, jonka tunnistat pääkivusta ja luvusta 16, tarvitsee apuasi.

Keijolle vihjettä hieman Pasi Raitasen ja Eija Suonpään järjestämiin Henkisen tien kursseihin pohjautuen:

Suojaudu! Tee jokin henkinen suojaus,jonka joko osaat tai opit joko kyselemällä alan harrastajilta tai vaikkapa sitten yksinkertainen rukouksen tapaiseen muotoon laadittu suojauksen pyyntö juuri sillä tavalla kuin se sopii juuri sinun elämänkatsomukseesi. (Kursseilla oli tietyistä väreistä koostuvia energiakenttiä, joita pyydettiin (kulkeutumaan päälaen <päälakichakran> läpi ja siitä kehon ympärille) korkeammalta positiiviselta taholta, siltä johon Sinä luotat , jonka katsot olevan korkeimmalla tasolla ollakseen riittävän positiivinen ja puhdas ja rakkaudellinen. Päälakichakra pidettiin harjoitusten ajan auki jonka jälkeen sitten suljettiin energioista kiittäen.Tämän sulkeminen lopuksi oli HYVIN TÄRKEÄÄ,sillä tämän on katsottu olevan portti sinun ja henkimaailman välillä.)
En kerro nyt suotta värejä, sillä ne ovat jo moneen kertaan tässä ajan kuluessa voineet vaihtua energiatasojen noustessa ja kenties suojautujan intuitio voi osata kertoa paremmat, kuin minä koskaan voin tähän antaa...kutakin ajankohtaa ajatellen.

2.
Kun suojaus on tehty, voi ottaa edessään olevan paperin ja kynän haltuunsa ja esittää henkimaailmalle kysymyksen: Onko joku, jolla on jotain tärkeää asiaa?

(Miksikö nimenomaan tärkeää? Sanottakoon että runoja ja turhaakin tekstiä taidetta sinällään mollaamatta on jo maailmansivu täynnä ja kenties jokin ihmiseloa jollain tavoin hyödyttävä tieto
voisi olla hieman yllättävämpää ja vielä todistusarvoisempaa muista älykkyyden tahoista tai osoitus, että henkimaailmasta löytyisi hyviä kanavia älykkyyden luovemmalle sovelluspuolelle, joita ainakaan elossa oleva ihminen ei olisi vielä tuonut suuren kansan tietoisuuteen ja jollaisista olisi ihmisille jotain hyötyä)
Tietysti voi tyytyä kaiken kansan löpinöihin jos sellainen todella miellyttää lukijaansa tai kuulijaansa.
Mutta miten paljon siitä voisi sitten oppia tai hyötyä tai iloita, jos sellaisia voisi tuottaa kuka vain elävä jo entuudestaan tällä puolen verhoa? Markkina-arvokin voisi olla aika katteeton jos joku siitä vielä ajatteli rahallisestikin jonkun voivan hyötyä, vaikkei sitä tarvitse edes ajatela siltä kannalta.

3.Näin ollen kun kysymys on esitetty mitä parhaiten sen muotoillen, voi jäädä odottelemaan vastausta ja jos/kun sellainen alkaa muodostua vaikka sitten sana kerrallaankin jollei heti paperille niin päähän edes, niin voi itse tietoisena päähän tulleesta sanasta omin voimin rustata sen paperille ja odottaa perään heti seuraavaa päähän/mieleen ilmaantuvaa sanaa ja sitä seuraavia ja huomata sitten lopulta, että kädethän kirjoittavat melkeinpä automaattisesti pitempiä ja pitempiä lausekokonaisuuksia sekä virkkeitä.
4. Väliin voi tehdä myös lisää tarkentavia kysymyksiä niin ääneen, mielessään kuin vaikka kirjoittamallakin ja odottaa jälleen vastauksia, jotka muodostuvat edellä kuvatuin tavoin.

Lopuksi kun ei enää tule viestin viestiä tai kun tuntuu, että olisi sopiva aika lopetella, on aika sulkea päälakichakra ja sitten kiittää kaikesta johon sai apua ja SULKEA PÄÄLAKICHAKRA.

Myös aiemmissa kommenteissa tällä palstalla ollaan oltu aika lailla asiassa.
Henkimaailma voi myös harjoittaa kättä kuin mieltäkin. Mutta, koskapa käsi jo liikkuu...
mikäpä estää kyselemästä jotain asiatekstiä, eikä kaikkea tarvitse ottaa vastaan.
Kaikesta on oikeus myös kieltäytyä.

Onnea vain Keijolle ja hatunnosto rohkeudesta tulla esille sekä tuoda esille tämä taipumus automaattiseen kirjalliseen vastaanottoon jota automaattikirjoituksenakin voimme pitää sen
onnistuessa.
Mutta kyvystä todellakin on kelle tahansa hyötyä vasta sitten kun saa sisällöstä selvää.
Jopa kielen voi pyytää haluamakseen jos tulee vierasperäistä kieltä johon ei löydy tulkkia
mailta eikä halmeilta ja jos haluaa itsekin ymmärtää sitä.

Ja nyt toivomme, etten sekoittanut kenenkään päätä aivan hämmennyksiin, vaan että ohjeista saisi maallikkokin hieman tolkkua tai voisi edes muotoilla sen turvallisesti sellaiseksi josta voisi hyödyntää mallia luoden yhä turvalliset mittapuitteet yhteydelle, johon ei sotkeentuisi turhan matalaenergisiä olentoja tai oliomuotoja. Sitä suuremmalla sopiva suojautuminen on aina paikallaan ettei ole liikaa henkimaailman vietävissä...
Sieltä löytyy yhtälaillaa kaikennäköistä kulkijaa.

Mielestäni Keijo on hyvin päässyt muuntuneeseen tietoisuuden tilaan, kun on tavallaan voinut luovuttaa osan itsestään (käden) henkimaailman käyttöön. Tämän tyyppinen kirjoitus ei ehkä ole tarkoitettukaan kertomaan muusta kuin siitä, että Keijo huomaisi, että henkimaailma on ylipäätään olemassa. Meidän aikakautemme ei ehkä ymmärrä näitä symboleja.
Nyt Keijon tulisi asettaa päämääränsä muunlaiseen henkisen viestinnän kehittämiseen. Sitä kautta hän varmaan onnistuisi etenemään, auttamaan toisia ja kouluttamaan itseään. Hänestä tulee varmaan oikein hyvä meedio, ellei jo ole. Siten "automaattikirjoitus" on vain välivaihe henkisellä polulla.Se on kuitenkin opettanut Keijolle paljon henkimaailmasta ja luottamaan siihen.

Minun ehdotukseni, joka tuli mieleen sarjan jaksoja katsoessa oli sellainen, että ehkä automaattikirjoituksen tarkoitus ei ole tuottaa selkeää kirjoitusta, vaan on erilaisia henkiä, joilla on erilainen käsiala, eli pystyt suoraviivaiset kirjaimet kertovat sen hengen sielunmaisemasta, kun taas esim. koukeroiset pehmeät kirjaimet taas toisenlaisen hengen sielunmaisemasta.

Kirjoituksen avullahan voi profiloida ihmisiäkin, jos esim. on koukeroiset K:t, on ihmisenä esim. taiteellinen... Eli Keijon kannattaisi tutustua vaikka eri oppaisiin käsialatutkimuksesta. Ehkä siten henkien "luonteet" avautuisivat ja ehkä joku päivä viestikin... On kai sillä syynsä, että miksi jokin tietty henki ottaa yhteyttä Keijoon tietyssä elämäntilanteessa. Tässä olisi yksi näkökulma koodin selvittämiseen :-). Ja Keijo on niin suloinen :-)!

Meediot

Elämme herkkiä aikoja...

Meediot on dokumentaarinen sarja Yle TV2:lla maanantaisin klo 19.30. Sarja kertoo kolmikymppisistä naisista määräaikaisuuksien ja epävarmuuden keskellä. Tanja ja Tuija uskovat vahvasti, että heillä on kyky saada yhteys tuonpuoleiseen maailmaan.

Tuonpuoleisen Päiväkirja on blogi, jossa esitellään sarjan teemoja laajemmin. Mukana myös Irene Nadén, yksi Suomen tunnetuimmista meedioista. Hän kirjoittaa kokemuksistaan ja siitä miten muut suhtautuvat hänen ajattelutapaansa.

Sarja

» Keitä he ovat? Tarkemmat esittelyt päähenkilöistä ja sarjasta.

Yle Areena

Jaksot

» Kaikki jaksot nähtävissä Yle Areenassa 2.2.2013 saakka!

Blogin sivut