Ma 05.11.2012 @ 17:53Irene Nadén

Kanavat avoinna?

Ihmiset luulevat usein, että meediolla on kanavat auki aina, missä tahansa liikkuukin. Pelätään, että näen heti, mitä on meneillään ja paljastan salaisuudet. Se saattaa aiheuttaa joskus hupaisiakin tilanteita, etenkin jos vastaantulija on ollut ”luvattomilla teillä”.

Eräässä pienehkössä kaupungissa tuttu herra oli tulossa kadulla vastaani. Huomatessaan minut hän kiireen vilkkaa vaihtoi toiselle puolelle katua ja ihasteli näyteikkunoita. Ihmettelin, kun aiemmin niin mukava ja puhelias mies ei ollut tuntevinaan. Hänen vaimonsa tuli myöhemmin istuntoon ja ilmeni, että mies oli juuri tuona päivänä ollut tulossa uuden rakastajattarensa luota.

Kaupassa joku saattaa tunnistaa ja kyselee vaikkapa kadotettuja avaimiaan kassajonossa. Pankissa vuoroa odoteltaessa joku haluaa tietää auransa värit tai henkimaailmaan siirtyneen isänsä ajatuksia perintötalon myynnistä. 

Junassa joku voi istua viereeni ja vilauttaa siinä häveliäästi kännykkään kirjoittamaansa kysymystä. Nämä tilanteet ja paikat eivät luonnollisestikaan ole oikeita herkistelylle psyykkisellä tasolla saatikka meedioistunnolle. Lahjoja ei ole annettu meedion uteliaisuuden tyydyttämiseksi eikä egon pönkittämiseksi, vaan niin oman henkisyyden kasvattamiseksi kuin toisten auttamiseksi.

Meedio on välittäessään herkässä tilassa, joka poikkeaa normaalista päivätajunnan tilasta. Normaalit aistit väistyvät siinä tilassa henkisten aistien tieltä.
Siksi hänen tulee ”sulkea” itsensä tehtävänsä päätteeksi ja liikkuessaan käyttää kaikkia maallisia aistejaan ja hoksottimiaan.

Irene Naden

Oman tasapainonsa takia meedion on elettävä myös aivan tavallista arkea normaalissa tajunnan tilassa ja avauduttava henkimaailmalle mieluiten rauhoitetussa, etukäteen valmistellussa tilassa, jossa yhteys ja apu ovat parhaat mahdolliset. Arki antaa myös mahdollisuuksia henkisten oppien ja palveluhalun osoittamiseen käytännössä.

IRENE NADÉN
Irene on meedio, ja hän kertoo tässä blogissa omista kokemuksistaan ja siitä miten muut suhtautuvat hänen ajattelutapaansa.

Asiasanat: 

1 kommentti

Ihanaa kun Irene on myös täällä. Voimia sinulle Irene.

Meediot

Elämme herkkiä aikoja...

Meediot on dokumentaarinen sarja Yle TV2:lla maanantaisin klo 19.30. Sarja kertoo kolmikymppisistä naisista määräaikaisuuksien ja epävarmuuden keskellä. Tanja ja Tuija uskovat vahvasti, että heillä on kyky saada yhteys tuonpuoleiseen maailmaan.

Tuonpuoleisen Päiväkirja on blogi, jossa esitellään sarjan teemoja laajemmin. Mukana myös Irene Nadén, yksi Suomen tunnetuimmista meedioista. Hän kirjoittaa kokemuksistaan ja siitä miten muut suhtautuvat hänen ajattelutapaansa.

Sarja

» Keitä he ovat? Tarkemmat esittelyt päähenkilöistä ja sarjasta.

Yle Areena

Jaksot

» Kaikki jaksot nähtävissä Yle Areenassa 2.2.2013 saakka!

Blogin sivut