Juustokääryleet ja paneroitu juusto kesäisen salaatin kera

Juustokääryleet
4 siivua	maitojuustoa 
12 siivua	ilmakuivattua kinkkua
Leikkaa viipaleet tangoiksi ja kääri ympärille ilmakuivatun kinkun siivu. Paista pannulla kullanruskeiksi, niin että juusto lämpenee ja alkaa hieman sulaa.


Paneroitu maitojuusto
4 siivua	maitojuustoa
2 dl	korppujauhoja
2 kpl	kananmunaa
Täysleivitä juustosiivut korppujauholla, sitten munalla ja vielä korppujauholla. Paista pannulla rapeaksi ja kullanruskeaksi.


Kesäsalaattia
1 rasia	vuonankaalia
1 kerä	jäävuorisalaattia
4 kpl	luumutomaattia
1 nippu	retiisejä
	oliiviöljyä
	valkoista balsamiviinietikkaa
Revisalaatit kulhoon ja pilko kasvikset sekaan. Mausta öljyllä ja valkoisella balsamiviinietikalla. sekoita kevyesti ja nauti juustojen kanssa.
Tulosta resepti  
OSA 1
 Spaghetti Carbonara
 Aitoa Porilainen
 Fatikurkut
 Piadina leipä

OSA 2
 Siikasoppa
 Uuniahvenet ja perunaa
 Zuppa di pesce (kalakeitto)
 Orata al cartoccio

OSA 3
 Perunarisotto
 Kesäkeitto
 Minestrone verdura (vihanneskeitto)
 Pomodoro-Origano-Mozzarella salaatti
 Vino-pesche (persikat valkoviinissa)

OSA 4
 Tomaatti Bruschetta
 Sieni-palvikylki Bruschettta
 Tonnikala-zuchini Bruschetta
 Pizza
 Ciambella

OSA 5
 Sienirisotto
 Jänis uunissa
 Yrteillä paneroitua peuran paistia, hiekkaperunaa ja taytetyt kasvikset
 Köyhät ritarit
 Hedelmasalaatti Macedonia
 Tomaattihillo vihreistä tomaateista

OSA 6
 Grillattu härän pihvi ja perunakasvispaistos
 Leipävartaat
 Marinointiliemi

OSA 7
 Ravioli di ricotta (kotitekoinen pasta)
 Capelletti (kotitekoinen pasta)
 Juustokääryleet ja paneroitu juusto kesäisen salaatin kera

OSA 8
 Pollo al limone
 Tomaatin säilöntä
 Kurpitsa pasta ja kurpitsasose
 Uuniomenat

OSA 9
 Radicchio all'aceto balsamico e pancetta
 Prosciutto cotto e aceto balsamico
 Verdura con pastella
 Tomaatti-sipulisalaatti
 Yrtti-perunasalaatti
 Savusiika
 Sitrusliköörillä kuorrutetut mansikat ja vaniljajäätelöä

OSA 10
 Spiedini di pesce
 Täytetty mustekala (calamari ripieno)
 Tiramisu
 Sahramirisotto
 Kyyhkynrintaa kasvispedillä
 Crema Chantilly ja tuoreita vadelmia
 
 
TV2  |  Anna palautetta ohjelmasta
 
Yleisradio OY PL 64 00024 Yleisradio
Radiokatu 5 00024 Helsinki  |  Puh. +358 9 14801  |  Sähköposti: etusivu.toimitus@yle.fi

Vastaavat ohjelmatoimittajat