Radicchio all'aceto balsamico e pancetta

	radicchio salaatin kerä
	balsamiviinietikkaa
	savustettu sianlihan siivu
ripaus	hienoa suolaa

Leikkaa sianlihan siivu kuutioiksi. Ruskista kuutioita pannulla noin 3-4 minuuttia, älä kuitenkaan päästä liian ruskeiksi. Lisää puhdistettu ja pilputtu salaatti pannuun ja sekoita ainekset hyvin jotta salaatti saa maun sianlihasta. Muutaman minuutin kuluttua kaada balsamiviinietikka ja lisää suola.
Tulosta resepti  
OSA 1
 Spaghetti Carbonara
 Aitoa Porilainen
 Fatikurkut
 Piadina leipä

OSA 2
 Siikasoppa
 Uuniahvenet ja perunaa
 Zuppa di pesce (kalakeitto)
 Orata al cartoccio

OSA 3
 Perunarisotto
 Kesäkeitto
 Minestrone verdura (vihanneskeitto)
 Pomodoro-Origano-Mozzarella salaatti
 Vino-pesche (persikat valkoviinissa)

OSA 4
 Tomaatti Bruschetta
 Sieni-palvikylki Bruschettta
 Tonnikala-zuchini Bruschetta
 Pizza
 Ciambella

OSA 5
 Sienirisotto
 Jänis uunissa
 Yrteillä paneroitua peuran paistia, hiekkaperunaa ja taytetyt kasvikset
 Köyhät ritarit
 Hedelmasalaatti Macedonia
 Tomaattihillo vihreistä tomaateista

OSA 6
 Grillattu härän pihvi ja perunakasvispaistos
 Leipävartaat
 Marinointiliemi

OSA 7
 Ravioli di ricotta (kotitekoinen pasta)
 Capelletti (kotitekoinen pasta)
 Juustokääryleet ja paneroitu juusto kesäisen salaatin kera

OSA 8
 Pollo al limone
 Tomaatin säilöntä
 Kurpitsa pasta ja kurpitsasose
 Uuniomenat

OSA 9
 Radicchio all'aceto balsamico e pancetta
 Prosciutto cotto e aceto balsamico
 Verdura con pastella
 Tomaatti-sipulisalaatti
 Yrtti-perunasalaatti
 Savusiika
 Sitrusliköörillä kuorrutetut mansikat ja vaniljajäätelöä

OSA 10
 Spiedini di pesce
 Täytetty mustekala (calamari ripieno)
 Tiramisu
 Sahramirisotto
 Kyyhkynrintaa kasvispedillä
 Crema Chantilly ja tuoreita vadelmia
 
 
TV2  |  Anna palautetta ohjelmasta
 
Yleisradio OY PL 64 00024 Yleisradio
Radiokatu 5 00024 Helsinki  |  Puh. +358 9 14801  |  Sähköposti: etusivu.toimitus@yle.fi

Vastaavat ohjelmatoimittajat