yle.fi


80-luvun sarja: Cover Up - peitetarina

Julkaistu: 28.01.2008 - Mika

Itselläni on muistikuva 80 luvulla tulleesta toiminta sarjasta jossa oli joukko malleja joista yksi oli mies ja loput naisia jotka sitten olivat niin sanotusti "under cover" tehtävissä. En vain muista kyseisen sarjan nimeä. Osaisiko Rouva Ruutu auttaa tässä pulmasa?

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Mika.
1980-luku oli täynnä kummallisia amerikkalaissarjoja, joissa kuvankauniit etsivät mennä huitelivat huimissa olkatoppauksissaan yhtä varakkaiden rikollisten seurapiiritapahtumissa.
Sinun muistoihisi on tarttunut Kolmoskanavalta vuonna 1987-88 tullut sarja Cover Up - peitetarina (1983-84). Jennifer O'Neillin esittämä Daniella - tuttavallisemmin Dani - oli muotivalokuvaaja. Hänen siippansa, Jon-Erik Hexumin esittämä Mac Harper, oli maailmankuulu miesmalli. Mutta noiden peitetarinoiden alla he olivatkin Yhdysvaltojen hallituksen salaperäisen toimiston agentteja. Samalla kun he kiersivät maailmalla kuvailemassa muotiesityksiä, he sivutoimisesti pelastelivat maailman pulasta jos toisestakin.
Sarjasta tuli surullisenkuuluisa, sillä Jon-Erik Hexum kuoli sen kuvauksissa ammuttuaan itseään vahingossa päähän. Hänen tilalleen miesmalliagentiksi tuli muutamaan viimeiseen jaksoon Anthony Hamilton.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!