yle.fi


APUA TÄNNE! Jako kahteen

Julkaistu: 16.07.2008 - laurra

Heiiii olisiko minkäänlaista aavistusta nuorten draamasarjasta jako kahteen jota esitettiin kymmenen jaksoa tv kakkosella keskiviikkoisin joka alkoi 15.11 ja sitä esitettiin välillä syksy 2006-kevät 2007 jos saisi tietoa sen uusinnoista tai tietoa voisiko sarjan jaksoja nähdä jostain tai olisiko siitä tehny esim dvd:tä tai muuta? erittäin tärkeää olisi saada selville jostenkin!

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Laurra.
10-osainen Jako kahteen on nuortensarja, joka tosiaankin alkoi 15.11.2006 ja päättyi 31.1.2007. Sarjan ohjasi Saara Saarela ja käsikirjoitti Selja Ahava. Sen pääosassa ovat 16-vuotiaat kaksoset Meri ja Tuuli Karasuo, joita esittävät Kirsikka Kataja ja Alina Tomnikov. Heidän äitinään on Mari Rantasila ja isänä Ilkka Heiskanen.
Kun riitelevän perheen isä päättää sarjan alussa lähteä maalle sairastuneen anopin luo, ja äiti jäädä kaupunkiin, katsovat kaksostytöt parhaaksi vahtia molempia. Niinpä Meri lähtee maalle ja Tuuli jää kaupunkiin, ja ensi kerran kaksoset ovat erossa ja joutuvat samalla astumaan aikuisten maailmaan.
Sarjaa ei ola ainakaan tänä kesänä uusimassa, mutta sen uusintaa voi toki toivoa YLE TV2:n nettisivuilta. Ohjelma ei ole Yleisradion omaa tuotantoa, vaan sen on tehnyt Moskito Television Oy, joten Yleisradiolla ei ole sen dvd-oikeuksia. Ainakaan tähän mennessä sitä ei ole julkaistu dvd:llä, mutta sitä kannattaa tiedustella Moskito Telvisionilta.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!