yle.fi


Danny Kaye M-Showssa

Julkaistu: 14.01.2008 - Esa Rantanen

Jostain syystä mieleeni on jäänyt joskus 5-6-vuotiaana näkemäni pätkä Timo T. A. Mikkosen M-Showsta, jossa vieraili Danny Kaye. Tämän on täytynyt olla joskus 1971-72. Muistan, että hän olisi tullut studioon kummalla tavalla jonkun paperiseinän läpi! Nyt katsoin MTV:n viihteen 50-linkkiä:http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto.shtml/viihde/viihteen_50/vieraat?530365
Tuon mukaan Danny Kaye vieraili ohjelmassa peräti kahdesti. Saako jostain selville minä päivinä tuo tai nuo 2 ohjelmaa esitettiin? Onko M-Showta yhtään jaksoa tallella? Kiitos jo etukäteen tiedoista.
Esa Rantanen

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Esa.
Se on niin kummallista mitkä asiat lapsuudesta jäävät mieltä painamaan!
M-show pyöri MTV:llä vuosina 1971-74, ja sarjasta on MTV:n arkistossa tallella muutamia jaksoja, jossa vierailevat mm. Ella Eronen, Lasse Pöysti, Katri-Helena ja Kirka. Muistikuvaputken Asiaa-jaksossa varmaan huomasitkin katkelman jaksosta, jossa vieraili Lenita Airisto.
Mikkosen Danny Kaye -haastattelu oli kahdessa peräkkäisessä M-show'ssa 16. ja 23.11.1971. Ne molemmat löytyvät MTV:n arkistosta.
Danny Kaye oli tuolloin Unicefin hyväntahdon lähettiläänä Suomessa, ja teki Mikkosen haastatteluiden lisäksi mm. tv-ohjelman Danny Kaye ja lapset, jossa hän laulaa Tapiolan yhteiskoulun musiikkiluokan kanssa ja mukana ovat myös Tiina ja Jaana sekä Koivistolaiset.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!