yle.fi


el Zorro - Miekka ja Ruusu

Julkaistu: 22.09.2008 - pirppi

Onko alkuvuodesta 2008 televisiossa esitettyä kyseistä Zorro-sarjaa saatavana dvd:nä ja jos on niin mistä?
Onko sarjasta tulossa jatkoa?

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Pirppi.
Zorro - miekka ja ruusu (Zorro: La espada y la rosa, 2007) on espanjankielinen minisaippuasarja eli "telenovela". Se oli amerikkalais-kolumbialainen yhteistuotanto, jota Kolumbian television kanssa yhteistyössä valmisti Yhdysvaltojen suurin espanjankielinen tuotantoyhtiö Telemundo. Zorro oli paitsi Kolumbian, myös Telemundon menestynein sarja toistaiseksi. Sarja myytiin espanjankielisen maailman lisäksi moniin maihin aina Suomea ja Filippiiniä myöten. Beyoncé ja Alejandro Fernándezin esittämä tunnuslaulu Amor Gitano nousi peräti Espanjan listaykköseksi.
Tuotannossa mukana ollut Sony International on tilannut sarjaan jatko-osia, mutta Telemundo ja Kolumbian RTI-kanava eivät ole vielä ilmoittaneet virallista kantaansa.
Sarjan espanjankielinen muhkea dvd-paketti ilmestynee tänä syksynä Yhdysvalloissa, kannattaa googlailla säännöllisin välein netistä! Meillä sarjan esitti Nelonen tämän vuoden alkupuoliskolla, joten kaikki kysymykset kotimaisesta julkaisusta kannattaa tehdä Nelosen nettisivuilla.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!