yle.fi


FST:n sketsisarja 90-luvun puolivälistä? Vitsit vähissä

Julkaistu: 16.10.2008 - Tiedoton

Hei Rouva Ruutu!
Muistaisitko mikä oli sen FST:n tuottaman ruotsinkielisen sketsisarjan nimi, jota esitettiin suunnilleen 90-luvun puolivälissä, samoihin aikoihin kun Kummeli oli kovasti pinnalla? Asia on häirinnyt jo vuosia! Sarja oli muistaakseni kuvattu Vaasassa ja esitettiin ehkäpä vuonna 1994. Jos vielä löytyy tietoa siitä, olisiko sarjaa mahdollista nähdä missään (dvd, Areena jne), niin olisin kovasti kiitollinen tiedoista.

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Tiedoton.
Luulenpa, että tarkoitat FST:n Vaasan nuorten toimituksen sketsisarjaa Vitsit vähissä, Skämt å sido. Sen nuoria sketsinäyttelijöitä olivat Gert Sabel, Per-Uno Björklund, Carola Saren, Camilla Forsen ja Roland Rantschukoff.
Sarja oli tekstitetty suomeksi, ja sitä esitettiin keväällä ja syksyllä vuosina 1993 ja 1994. Toistuvia sketsien aiheita olivat mm. golf, kiitospuheet, wc-huumori, Hillu ja Fransu, poliisit, postinkantajat ja Robinson Crusoe.
Sarjaa ei ole uusittu eikä julkaistu missään muodossa, joten kannattaa ehdottomasti mennä FST5:n nettisivuille ja esittää sitä kautta uusintatoive!


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!