yle.fi


Kotisatama???

Julkaistu: 07.04.2008 - Maarit

Hei
Muistaisitko kanadalaista tai ehkä se oli australiainen tv-sarja muutaman vuoden takaa nimeltään kotisatama? En kyllä ole nimestäkään ihan varma...
Sarja kertoi äidistä joka muutti lapsineen "saarelle" ja isä jäi mantereelle, oli muistaakseni lääkäri.. Valitettavasti muistoni ovat näin hatarat, mutta sarja on jäänyt mielen syövereihin hyvänä, harmittomana sarjana.

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Maarit.
Muistanhan minä! Kanadalainen Kotisatama (Black Harbour) tuli tosiaan "muutama vuosi sitten", eli vuosina 1997-1999. Sitä esitettiin aluksi vain kesäisin, mutta koko sarja uusittiin sitten vuosina 1999-2000. Hiukan muistisi pettää noissa sarjan tapahtumissa.
Sarja sijoittuu Black Harbourin satamakaupunkiin Kanadan Nova Scotiaan. Se kertoo menestyvän ravintoloitsijan Katherinen elämänmuutoksesta, kun hän jättää sykkivän suurkaupungin ja palaa kotiin äitinsä sairastuttua. Kahdessakymmenessä vuodessa paljon on muuttunut perheen veneveistämöllä ja pikkukaupungissa.
Katherinen aviomies Nick, ammatiltaan ohjaaja-käsikirjoittaja, muuttaa hänen mukanaan, samoin kuin kaksi tytärtä. He joutuvat myös muutosten kouriin uudessa ympäristössä. He lunastavat enemmistön suvun veneveistämöstä ja yrittävät aloittaa tuottoisan bisneksen.
Katherinen ja Nickin rooleissa nähtiin Rebecca Jenkins ja Geraint Wyn Davis. Alex Carter esitti Paulia, veneveistämöllä työskentelevää Katherinen ensirakkautta. Laadukas draamasarjahan tämä oli!


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!