yle.fi


Kysymykseen vastaaminen

Julkaistu: 02.02.2009 - Outi

Hyva Rouva Ruutu,
lahetin sinulle kolmisen viikkoa sitten kysymyksen eraasta ruotsalaisesta nuorisosarjasta, mutta en ole saanut siihen vastausta. Miksi?

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Outi.
Lähetit kysymyksesi 20.1., eli lähes kaksi viikkoa sitten. Valitettavasti kysymyksiä tulee niin paljon, että olen äskettäin vastannut jopa muutamiin viime vuoden marraskuussa lähetettyihin kysymyksiin. Joskus vastaus pomppaa esiin ihan sattumalta, kun haeskelen vastausta johonkin toiseen kysymykseen - siksi saatan vastata myös vanhoihin kysymyksiin pitkänkin ajan jälkeen.
Kysymyksiä tulee päivittäin useita, ja kaikkiin kysymyksiinhän en minäkään sentään pysty vastuksia löytämään. Harmittavan usein kysyjä unohtaa kertoa, milloin hän on katsonut etsimäänsä ohjelmaa. Mutta kyllä minä parhaani teen, siihen voit luottaa!
En ole löytänyt vielä vastausta kysymykseesi ruotsalaisesta nuortensarjasta, jossa oli Stefan-niminen henkilö. Tämä on hiukan sellaista salapoliisityötä. Jos osaat antaa vähän enemmän vinkkejä, etsintätyö helpottuu huomattavasti. Osaisitko esimeksiksi kertoa, millä vuosikymmenellä olet ollut sen ikäinen, että olet katsellut kaipaamaasi sarjaa? Onko mieleesi jäänyt mitään muistikuvaa kanavasta tai viikonpäivästä?


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!