yle.fi


Laila Kinnunen 1980: Kaikki hyvin

Julkaistu: 11.12.2007 - Kauko

Moi taas!
Muistaakseni syksyllä -80 tuli TV.stä jokin viihdeohjelma jonka juonsivat Anne Pohtamo ja joku mies (?). Muistan että Laila Kinnusta haastateltiin siinä ja Laila lauloi myös pari laulua. Mikäköhän ohjelma oli kyseessä ja mitkä laulut Laila lauloi? Olikohan YLEn ohjelma?

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Kauko!
Hauskaa, että muistit tämän harvinaisen ohjelman! Kaikki hyvin -sarjan jakso, jota juonsivat Anne Pohtamo ja Martti Paloheimo, tuli MTV:ltä 20.12.1980. Siinä esiintyivät Heinäsirkka, Viktor Klimenko, Ulf Sundqvist ja Laila Kinnunen, joka juuri tuolloin oli tekemässä lyhyeksi jäänyttä paluutaan julkisuuteen.
Elegantti Laila lauloi ohjelmassa Rauno Lehtisen alunperin hänelle jo 1960-luvulla säveltämän laulun Toiset meistä, jonka Laila myös levytti viimeisenä levytyksenään vuonna 1980. Lisäksi kielitaitoinen Laila lauloi Edith Piafin tunnetuksi tekemän sävelmän Non, je ne regrette rien, en kadu mitään. Anne Pohtamon haastattelussa Laila tosin paljasti itse hiukan katuvansa, ja kertoi, ettei hän ainakaan taatusti eläisi samalla tavalla, jos voisi muuttaa mennyttä.
Ohjelman viimeisenä lauluna Laila esitti komeasti vanhan jazz-standardin Misty. Haastattelussa Laila kertoi vielä, ettei aio tehdä mitään "hirveetä come backiä, vaan katsotaan hissun kissun miten hermot kestää".


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!