yle.fi


Lastenohjelma propellikorvaisesta pupusta

Julkaistu: 03.12.2007 - TRR

Hei!
Olen tuloksetta yrittänyt kysellä ihmisiltä muistaako kukaan 70-luvulta Puoli kuusi -ohjelmassa ollutta lastenohjelmaa, jossa ullakolta vanhasta kapsäkistä heräili aina joka jakson alussa kaksi hahmoa, jotka näyttivät hieman pupuilta jättipitkine korvineen, jotka ne sitten pyörittivät päänsä päälle propelliksi ja lentelivät paikasta toiseen. Ohjelman ulkoasu oli muistaakseni hieman 'tilkkumainen'. Onko sinulla mitään infoa, tämä ei ole tietty mikään polttava tahi tärkeä aihe, kovasti vain harmittaa kun on hataria muistikuvia ja niin muillakin, vain hataria muistikuvia....
Kiitos jo etukäteen!

Rouva Ruutu vastaa:

Hei TRR, anteeksi viivästys, mutta löytyihän se vastaus lopulta!
Kyseessä on unkarilainen piirrossarja Pupu Ruutukorva (A kockásfülű nyúl, 1978), jota esitettiin meillä 13 jaksoa vuosina 1978-82. Tämä pupu tosiaan asusti ullakolla vanhassa matkalaukussa ja lensi paikasta toiseen ruudulliset korvat propelleina. Mutta ei niitä pupuja tainnut olla kuin yksi.
Sarja on viime vuosina kokenut uuden tulemisen Unkarissa. Sen kotisivut löydät täältä. Löydät netistä lisätietoa myös sarjan englanninkielisillä nimillä "Bunny in a Suitcase" ja "Bunny with the Chequered Ears".


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!