yle.fi


Lätsä-Pekka ja Keisarin mies

Julkaistu: 27.08.2008 - Räpäpappa

Hei rakas Rouva Ruutu =).
Olen yrittänyt etsiä You Tubelta ja muistakin servereistä sitä kohtaa, kun Pekka Päivärinta tönäistiin pois radalta Suomi-Ruotsi maaottelussa -70 luvulla, mutta en ole löytänyt. Olisiko se jossakin Ylen kätköissä vielä se kohta.
Ja sitten jo aikaisempaan kysymykseeni viitaten, siitä Keisarin mies - sarjasta. Löytyykö siitä mitään tallennetta netistä, vain vaikka pätkiä ?
Kiitoksia... ja olet ihana jos löydät vastaukset näihin.
T: Räpis

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Räpäpappa.
Valitettavasti 1970-luvun Ruotsi-Suomi-maaotteluita ei ole kokonaisuudessaa tallella - vain pieniä osasia sieltä täältä. Lätsä-Pekan 5000 metrin maaliintulo vuodelta 1975 on tallentunut nauhoille, mutta eipä juuri muuta. Se ei toki tarkoita sitä, että kaipailemasi tönimiskohta olisi lopullisesti kadonnut: se saattaa löytyä jostain vanhasta Urheiluruudusta, Uutiskatsauksesta tai vaikkapa Ruotsin television arkistosta. Mutta tähän hätään sitä on mahdoton paikantaa.
Keisarin miehestä löydät internetistä helposti katkelmia. Menepä vaikkapa You Tuben sivuille (www.youtube.com) ja kirjoita hakusarakkeeseen sarjan alkuperäisnimi "Jean-Roche Coignet" tai "JR Coignet".
Kummallista, kuinka paljon netistä voikaan löytyä television historiaa!


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!