yle.fi


Lauantaitanssit

Julkaistu: 21.09.2009 - katriina roth

Hei
Yritin etsiä eri paikoista onko missään tallenteita ohjelmasta mitä lähetettiin monet vuodet. Kysymykseni kuuluu onko Lauantaitansseja joita juonsi Heikki Hietamies mahdollista saada uusinta jaksoina? Nyt on kulunut jo niin kauvan, kun kyseistä ohjelmaa on nähty, että toivoisin kovasti näkeväni vielä oikein kunnon vanhanaikaisia Lauantaitansseja.
Katriina Roth

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Katriina.
Täältä minun palstani vanhoja vastauksia selailemallahan sen tiedon olisit löytänyt heti, sillä Lauantaitansseista on täällä kyselty aiemminkin.
Lauantaitanssit oli MTV:n sarja, jota esitettiin peräti viidentoista vuoden ajan vuosina 1970-1985. Esitysoikeudet MTV:n ohjelmiin on tietysti MTV:llä, ei Yleisradiolla. Kannattaa siis lähettää uusintatoive MTV3:n nettisivuilta.
Sen verran tiedän kuitenkin kertoa, että koko 1970-luvulta on MTV:n arkistossa tallella vain yksi tai kaksi jaksoa, sillä MTV ei säästänyt ohjelmia systemaattisesti. 1980-luvun puoleltakaan ei tallella ole kuin muutamia jaksoja, mutta olisihan se toki lystikästä katsoa edes niitä.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!