yle.fi


Lehmän vuosi, Karjalan kunnailla, Taivaan tulet: uudet jaksot vuosina 2009-2010

Julkaistu: 20.02.2009 - lanttu

Milloin tää Lehmän vuosi- sarjan eka osa esitettii ekan kerran televisiossa ja milloin ne ensimmäiset osat on kuvattu? Entä onko siihen kuvattu niitä 12. jakson jälkeisiä osia? Jos on, niin milloin ne tulevat televisiosta?
Sitten toinen juttu et millon ne Karjalan Kunnailla-sarjan uudet jaksot tulee?
Ja kolmas, onko Taivaan tulet- sarjalle luvassa jatkoa?
Kyselee innokas kotimaisten sarjojen kattelija. :D

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Lanttu.
Internetin käyttötaidosta on valtavasti hyötyä kiinnostavan pikkutiedon hakemisessa. Melkein kaikkiin kysymyksiisi löytyy helposti vastaus YLE TV2:n nettisivuilta. Jos olet TV2:n draamojen suuri ystävä, nuo sivuthan ovat sinulle varmaan läpikotaisin tutut! Noilla sivuillahan kerrotaan heti, kun tulevien sarjojen esitysajat ovat varmistuneet, joten niitä kannattaa ehdottomasti seurata.
Pääset sivuille suoraan klikkaamalla noita sinisellä merkittyjä sarjojen nimiä. Takaisin tähän vastaukseeni pääset klikkaamalla oman internet-selaimesi Paluu-näppäintä.

Lehmän vuoden sivuilla todetaan yksinkertaisesti: "Sarja on päättynyt. Uusia jaksoja kuvataan syyskaudella 2008."
Uusien jaksojen leikkaus on vasta alkanut, mutta heti kun esitysajasta on tietoa, se kerrotaan sarjan omilla nettisivuilla.
Lehmän vuoden ensimmäisen osan ensilähetys oli 4. tammikuuta 2006 ja sarjaa tehtiin vuosina 2004-2005. Tiedot kuvauspaikoista löydät aikaisemmista vastauksistani kelaamalla tätä sivua alaspäin.

Tällainen tieto puolestaan löytyy Karjalan kunnialla -sarjan nettisivuilta:
"Sarja on päättynyt. Uusia jaksoja kuvataan kesällä 2008, ne ovat nähtävissä TV2:ssa vuonna 2009. Jaksot 1-12 ilmestyvät dvd:llä helmikuussa 2009!"

Taivaan tulien sivuilla kerrotaan näin: "Syksyllä 2010 tutulla keskiviikon Suomidraama-paikalla alkaa mittava Taivaan tulien paketti: ensin 12 osaa uusintana ja heti perään 12 uutta osaa."

Kotimaisten sarjojen ystävänä sinun kannatta ilman muuta merkitä omiin internet-suosikkeihisi myös YLE TV2:n ohjelmisto, ja kurkistaa sieltä myös Draamaportaalin ohjelma-arkistoon. Löydät paljon tietoa suosikkiohjelmistasi vähällä vaivalla!


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!