yle.fi


Mikä ihmeen ohjelma? Tähtiportti?

Julkaistu: 27.02.2009 - Tero Antero Koskinen

Tässä ohjelmassa hoikka valkoihoinen mies, isokokoinen tumma mies ja hoikka silmälasipäinen mies taisteli yhtä yliluonnollista miestä vastaan, joka piti tuhota ja jaksojen lopussa hoikka valkoihoinen mies kulki jonkinlaisen aikaportin läpi ja pelasti tumma ihoisen kuolemalta ja tuhottu yliluonnollinen mies palasi uudestaan eloon ja tuhouitui taas. Tuli joskus 10-15 vuotta sitten. Villinlännen tyylinen. Tuli tietääkseni Yle 2:lta.

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Tero.
Kovin on sotkuiset muistikuvat jäänyt mieleesi ohjelmasta, jonka epäilen olleen jonkun jakson sarjasta Tähtiportti (Stargate). Sen ensimmäisen tuotantokauden ydinjoukossa ainakin on lihaksikas tummaihoinen Teal'c (Christopher Judge), hoikka silmälasipäinen tohtori Jackson (Michael Shanks) ja pitkä valkoihoinen Jack O'Neill (Richard Dean Anderson). Lisäksi iskujoukkoon kuuluu vielä naispuolinen majuri Sam Carter (Amanda Tapping). Mystisen tähtiportin kautta ei kuljeta pelkästään ajassa, vaan aika-avaruudessa, sillä sen käynnistäminen aktivoi madonreiät eri tähtiporttien välillä!
Tähtiportti-elokuva on vuodelta 1994, ja siihen perustuvaa sarjaa tehtiin vuodesta 1997 vuoteen 2007. Suomessa sarjaa esitti 1990-luvun lopulla MTV3, TVTV ja viime vuosina Subtv.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!