yle.fi


Mikä sarja? Nuortensarja Kasvu

Julkaistu: 09.12.2008 - Pään puhki miettinyt

Hei!
90 luvun keskivaiheilla tuli sarja (en muista olisiko tullut maikkarilta...) jossa oli tyttö, joka oli hyvä koulussa. Tyttö kuitenkin muuttui punkkariksi. Vanhemmat eivät hyväksyneet sitä. Tyttö oli ennen muodonmuutostaan hyvä koulussa mutta muuttumisen jälkeen arvosanat laskivat. En yhtään muista keitä näyttelijöitä sarjassa oli! Voisitko mitenkään auttaa saamaan tämän miettimes pois päästäni!?? Sarja oli tosi hyvä!

Rouva Ruutu vastaa:

Hei.
Pääsi ei olisi turhasta pohdinnasta puhjennut, jos olisit selaillut tätä palstaani ahkerammin: sarjasta on kysytyy jo pari kertaa aikaisemminkin. Siteeraankin tähän vanhan vastaukseni:
Muistelet Kolmoskanavalla syksyllä 1987 esitettyä sarjaa nimeltä Kasvu. Se kertoi mainoslauseensakin mukaan "kiltin perhetytön muuttumisesta kovaksi punkkariksi". Sarjan ohjasi Tapio Suominen, ja se perustui Suomisen ja sarjan tuottajan Asko Apajalahden käsikirjoitukseen. Pääosaa esitti nuori Hanna Apajalahti, tuottajan tytär.
12-osainen sarja erottui kirkkaasti Kolmoskanavan ohjelmistossa, sillä tuoreella kanavalla ei esitetty juuri mitään muuta kotimaista draamaa.
Kasvu on uusittu MTV3:ssa vuonna 1996. Ohjelma on MTV3:n omaisuutta, joten menepäs MTV3:n sivuille ja lähetä heille toivomuspostia!


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!