yle.fi


Nostalgiaa: Tauno Palon dvd:t

Julkaistu: 16.10.2008 - Maarit

Hei Rouva Ruutu, tiedätkö onko Tauno Palon elokuvia Tukkijoella, Kaikki rakastavat tai Kulkurinvalssia saatavana dvd:nä, ja jos on niin mistä??? Myös dvd:t sarjoista Karjalan Kunnailla ja Lehmän Vuosi kiinnostaisivat. Googlettamalla en näitä löytänyt :(
t. Maarit

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Maarit.
Kyselemistäsi Tauno Palon elokuvista ainakin Kulkurin valssi on ilmestynyt dvd:nä jo neljä vuotta sitten ja löytyy monesta nettimyymälästä ja tavaratalosta.
Koska nyt on Tauno Palon juhlavuosi, perjantaina 17.10. 2008 julkaistaan kolme Finnkinon kokoelmaa, joissa on seuraavat elokuvat: Helmikuun manifesti, Kaivopuiston kaunis Regina, Laulava sydän, Kunnioittaen, Eteenpäin elämään, Onni Pyörii, Avioliittoyhtiö, Laitakaupungin laulu, Professori Masa, SF-paraati, Kulkurin valssi, Aatamin puvussa ja vähän Eevankin ja Hilja - maitotyttö. Lisäksi markkinoilta löytyy yli kymmenen muuta Palon elokuvaa.
Kotimaisia elokuvia julkaistaan niin kiihtyvällä tahdilla, että muut kaipailemasi saattavat olla nopeastikin kaupan hyllyllä. Parhaiten pysyt kärryillä, kun annat toivelistasi kauppiaalle, joka kertoo, kun tuotteet on saatavilla.
Draamasarjoja Lehmän vuosi ja Karjalan kunnailla ei ole vielä julkaistu dvd:nä.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!