yle.fi


Nyt nopeasti apua: Rölli

Julkaistu: 08.10.2008 - Arttu (Syntynyt 1999)

Olen 1999 syntynyt rovaniemeläinen poika ja nauhoitin 25.11.2007 esitetyn "lapset-jakson". Siinä ihmettelin miksei suositusta Rölli-ohjelmasta esitetty kuin vain 1 näyte. 17.07.2008 julkaistun Siitä Röllistä...-kysymyksessä se "minun piti kysyä..." taisi olla pois suomesta. Allu Tuppurainenhan ei ole eläkkeellä ja hänen Rölli-ohjelman uusintakierros on aloitettu. Arvasin että Allu on vielä töissä (en ole varma) joka löytyy Röllin sydän-filmielokuvasta. Eikö teillä ollut kuin vaan 1 tallenne Rölli-ohjelmasta.
P.S. Jollei vastausta ole huomenna täällä niin laitan vähän jotakin toistakin kiperää pätkäiltävää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mrrrrr!

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Arttu.
Nyt en oikein ymmärrä, mikä on kysymyksesi. Tarkoitatko siis, että Muistikuvaputki-sarjan Lapset-jaksossa olisi pitänyt olla enemmän näytteitä Röllistä?
Sarjassa oli vain yksi näyte kustakin suositusta lastenohjelmasta, ja niitä suosittuja lastenohjelmiahan on tavattoman runsaasti. Vaikka kuinka olisimme halunneet panna sarjaan jokaisen katsojan toiveohjelmista paljon, paljon näytteitä, ei siihen sen enempää mahtunut. Olihan meillä toki kaikki Rölli-ohjelmat käytössämme, ja mielestämme valitsimmekin tosi röllimäisen pätkän.
Mutta kuten itsekin totesit, vanhojen Röllien uusintojahan on taas tänä vuonna näkynyt televisiossa, joten eivät Rölli-fanit joudu puutteessa elämään. Hauskaa jatkoa Röllien parissa!


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!