yle.fi


Onnea vai menestystä

Julkaistu: 17.07.2008 - Jyri

Tuossa aiemmin kysyttiin Onnea vai menestystä-sarjasta ja minua kiinnostaisi tietää että mitä nämä sarjan lapsitähdet eli Amanda ja Sanna tekevät nykyään? Ovatko jatkaneet missään muodossa näyttelemistä vai ovatko kokonaan siirtyneet muihin töihin? Asia on kovasti vaivannut ja ihan näin mielenkiinnosta kysyisin.

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Jyri.
Onnea vai menestystä -sarjan kirjailijaperheen tyttäriä esittivät Johanna Hämäläinen (Amanda) ja Sara Ikävalko (Sanna). Tytöt eivät ole näytelleet sarjan päättymisen jälkeen, kumpaisenkin elämä on vienyt ihan eri aloille.
Sara Ikävalko opiskelee Lahden Muotoiluinstituutissa. Hän voitti vuonna 2007 työparinsa Pancho Nikanderin kanssa pääpalkinnon Apuvälineiden ideakilpailussa, jonka järjestäjiin kuului mm. Kehitysvammaisten tukiliitto. Palkittu Kilpi-istuin on harrastevälineisiin kiinnitettävä tuki, joka on valmistettu kevyestä kierrätysmateriaalista. Sara on muutenkin menestynyt teollisen muotoilun alalla jo opiskeluaikanaan.
Johanna Hämäläiseen sarjan ohjaaja Irmeli Heliö kertoo törmänneensä Tampereen yliopistollisessa sairaalassa viime vuonna: Johanna oli silloin lääketieteen kandidaatti ja viittä vaille valmis lääkäri. Joten Johannan saattaa hyvinkin bongata TAYS:in käytävillä.
Aika harva lapsitähti lopultakin valitsee näyttelijän ammatin leipäpuukseen.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!