yle.fi


Pelurin paluu tai Kolmas kohtaaminen: The Gambler

Julkaistu: 16.03.2009 - western boy85

Parahin rouva Ruutu satutkos muistamaan mikä on länkkärisarjan Pelurin paluu (Kolmas kohtaaminen?) oikea nimi.. ? Oikeastaan minua kiinnostaisi löytää sen tunnari kappale.

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Western Boy.
Unohdat kokonaan kysymyksessäsi kertoa, millä vuosikymmenellä muistojesi sarjan olisi pitänyt tulla televisiosta. Tv-sarjoina nuo nimet ovat minulle tuiki tuntemattomia, mutta voisitkohan tarkoittaa Peluri/The Gambler -televisioelokuvan jatko-osia?
Koko elokuvasarjan alkuidea oli Kenny Rogersin listahitti The Gambler, jonka Suomeksi on levyttänyt muun muassa Kari Tapio nimellä Peluri.
Ensimmäinen tv-elokuva syntyi vuonna 1980, ja sille tehtiin neljä jatko-osaa, joissa parrakas Kenny Rogers esittää ammattipeluri Brady Hawkesia: kolmas jatko-osa vuodelta 1991 on kaksiosainen, nimeltään The Gambler Returns: The Luck of the Draw. Tv-elokuvat eivät ole oleet Yleisradion ohjelmistossa, enkä onnistunut selvittämään millä nimillä ja koska ne on televisiossa esitetty. Antamasi suomenkieliset otsikot saattavat hyvinkin osua oikeaan.
Kaikkien elokuvien tunnusmusiikkina soineen Kenny Rogersin The Gambler -hitin löydät joka tapauksessa helposti netistä.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!