yle.fi


Pikku kakkosen Jäävaroitus

Julkaistu: 23.02.2009 - KAENKKYJÄTKÄ

eikö sitä vuonna 1986 tehtyä pikku kakkosen jäävarotusta esitetä enää telkkarissa, sitä vuoden 1996 versiota. ja millonka yle teema vois näyttää sen jäävarotuksia 60-80-luvulta uusintana koska siinä oli sen jäävarotuksen VANHA VERSIO 11 VUODEN JÄLKEEN TAAS TELKASSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rouva Ruutu vastaa:

Hei kaenkkyjätkä.
Camilla Mickwitzin vuonna 1986 tekemästä Pikku kakkosen jäävaroituksesta leikattiin kolmisenkymmentä sekunttia lyhyempi versio vuonna 1996, jolloin myös kuluneen ääniraidan tilalle pantiin musiikki uudestaan. Tuota lyhyempää versiota näytetään yhä televisiossa, viimeksi se on esitetty tammikuussa, ja varmaan sitä esitetään jälleen heti kun heikot jäät ovat ajankohtaisia. Nythän jäät kantavat hyvin kulkijoita, kun on pakkastalvi menossa!
Vanhassa asussaan jäävaroitus nähtiin muutama viikko sitten tammikuussa YLE Teeman TV-arkiston ohjelmapaikalla, johon oli koostettu klassisimpia jäävaroituksia 1960-luvulta 1980-luvulle. Koosteen nimi oli Älä hosu, kyllä sä sieltä selviät. Tuo kooste uusitaan vielä varmasti lähivuosina, mutta tuskin enää tänä talvena.
Pikku kakkosen Jäävaroituksen alkuperäsiversio löytyy muun muassa YLEN Elävästä arkistosta.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!