yle.fi


Pulttiboisin jakso

Julkaistu: 18.01.2008 - Jaska

Kysymykseni koskee Pulttibois -sarjaa. Kun vuonna 2004 julkaistiin se kokoelmaboxi, joka sisälsi parhaita sketsejä Pulttiboisista, niin toisella DVD-levyllä oli extrana sarjan alkutunnukset. Viimeisenä tunnuksena näytettiin sellainen, jossa itse tunnusta edelsi lyhyt sketsi, jossa Petelius esitti Juha Jokista ja sanoi "kohta alkaa tällä kanavalla Pulttiboisin alkuerät". Kun tässä vähän aikaa sitten julkaistiin kaikki Pulttiboisin jaksot kronologisessa järjestyksessä DVD:llä alusta loppuun, olen katsonut kaikki jaksot monta kertaa alusta loppuun, mutta mistään jaksosta ei löydy tuota Juha Jokis-sketsiä. Mistä tämä johtuu? Onko joku jakso jäänyt DVD:iltä vahingossa pois? Lisäksi jakso 35 on jostakin syystä DVD:llä nimellä "35 b".

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Jaska.
Kysyitpä kinkkisen kysymyksen! Vaikuttaa siltä, kuin ensimmäistä Pulttibois-parhaat dvd:tä tehtäessä olisi käytetty myös mainos- tai puffimateriaalia. "Ensimmäisen julkaisun osalta meillä oli sisällöt vapaasti valittavana kaikista niistä nauhoista mitä löytyi," kertoi Sami Hokkanen Provisual Oy:stä, kun kyselin asiasta häneltä. Hän ei kuitenkaan muistanut, oliko heillä varsinaisten ohjelmien lisäksi muita nauhoja käytössään, sillä dvd:n valmistuksesta on vierinyt jo vuosia.
Dvd-boksin osalta en onnistunut tavoittamaan tuotannon yhteyshenkilöä - suosittelenkin, että kysyt asiaa suoraan Subtv:ltä, joka on boksin julkaissut. Yhteystietoja löydät Subtv:n sivuilta. Sieltä osataan varmasti vastata myös tuota jakson numerointia koskevaan kysymykseen.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!