yle.fi


Rölli Lapissa

Julkaistu: 18.02.2009 - Maka

Ylen sivuilla kerrotaan Rölli-sarjasta kuvatun pari erikoisjaksoa Lapissa. Osaatko kertoa näistä yhtään enempää? Itse muistan nähneeni vuosia sitten pätkän, jossa Rölli tulee ulos kodasta ja saa kirjeen, jossa jossakin kohtaa lukee "p.s.", mitä Rölli ei ymmärtänyt. Onko näitä pätkiä uusittu koskaan?

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Maka.
Rölli-sarjasta ei ole varsinaisesti olemassa Lappiin sijoittuvia erikoisjaksoja, mutta kahdesti sarjaa on kuvattu Lapissa.
Vuonna 1989 tehtiin Pikku kakkosta varten erikoisjakso, jossa Rölli saa kutsun Pikku kakkosen 2222:n jakson juhliin, ja hiihtää tohkeissaan vahingossa Tampereen ohi Lappiin asti. Siellä hän tapaa Joulupukin. Tätä jaksoa ei ole erikseen uusittu, koska se liittyi aikoinaan Pikku kakkosen juhliin.
Toisen kerran Lapissa piipahdetaan vuonna 1997, Rölli-sarjan jaksossa nuomero 42, kun Rölli muuttaa ihmisten metelöinnin takia mökille. Muuttokuorman kuljetusta on kuvattu muun muassa Levillä ja Inarissa, ja purjehduskuvia Lemmenjoella Ravadasjärvellä. Se jakso on uusittu aina, kun Rölli-sarjaa on uusittu.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!