yle.fi


Ruotsalainen elokuva Tatuoitu leski/Tatuerade änkan

Julkaistu: 27.01.2009 - Taiska

Hei!
Nyt tammikuussa tuli yleltä ruotsalainen elokuva,jossa miehensä menettänyt vanhemmanpuoleinen rouva etsi sisältöä elämäänsä. Kävi tuntemattomien hautajaisissa jne. Rouva otti tatuoinnin ja sen muistan, kun mies suuteli sitä ja rouva kertoi mikä se on.Sairaalaan joutuessaan oli sitten vieraina kaikki ne miehet,joiden kanssa hän oli ollut tekemisissä. Harmi vaan, että en muista mikä elokuva on kyseessä. Voisinko tätä kautta saada selville ohjaajan ja näyttelijät? Olisi mukavaa. Voisin siskolle Ruotsiin suositella.
En ole varma miltä kanavalta kuva tuli, mutta YLE oli kyseessä, ehkä ruotsinkanava. Olisin kiitollinen tiedoista!
Ystävällisesti
T. Tanja Nurmesjärvi

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Taiska.
Kyseessä on ruotsalainen hurjan hauska tv-elokuva Tatuoitu leski eli Tatuerade änkan
Elokuva kertoo kypsään ikään ehtineestä Esteristä, jolle koti ja perhe on ollut kaikki kaikessa. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Ester yllättäen perii edesmenneen tätinsä. Ester päättää muun muassa ottaa tatuoinnin ja muuttaa elämänsä suunnan.
Tatuerade änkan -elokuvan on ohjannut Lars Molin vuonna 1998, ja sen pääosassa on Mona Malm. Miehinä hänen ympärillään nähdään muun muassa Sven Wollter, Ingvar Hirdwall, Jan Malmsjö ja Erland Josephson. Meillä elokuvan esitti YLE FST 31.12.2008. Ruotsissa se on julkaistu myös dvd:nä. Siskolle terveisiä!


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!