yle.fi


Sinun unelmiesi tähden

Julkaistu: 02.03.2009 - Mikko

Mikä oli sarjan nimi joka tuli 90-luvulla? Siinä ihmiset kertoivat suosikki elokuvansa ja ohjelman tekijät lavastivat elokuvan yhden kohtauksen jossa jossa ko.ihmiset sitten saivat olla mukana.

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Mikko.
Tarkoittamasi sarjan nimi on Sinun unelmiesi tähden vuodelta 1996.
Seitsenosainen sarja yhdistää fiktion ja studioviihteen, tavalla, joka oli valmistumisaikanaan hyvin moderni. Sarjan perusidea on se, että tavalliselle kansalaiselle annetaan mahdollisuus viettää hetki valokeilojen loisteessa haluamanaan tähtenä.
Sarjan jokaisessa osassa kaksi tai kolme ihmistä pääsee ihailemansa roolihahmon housuihin - kirjaimellisesti. Henkilölle teetetään rooliasu ja -maski, ja hänet kuvataan kohtauksessa, joka trikkitekniikalla liitetään alkuperäiseen materiaaliin.
Sarjassa nähdään paljon erilaisia ja hauskoja roolisuorituksia, sillä ihmisten haaveroolit vaihtelevat Pekan ja Pätkän Justiinasta Madonnaan videossa Like a Prayer; Tuntemattoman sotilaan Rokasta Arnold Schwartzeneggeriin elokuvassa Last Action Hero ja Turhapurosta Tina Turneriin.
Ohjelman teki YLE Viihdeohjelmien kanssa yhteistuotantona Mandart Production, ja formaatin kehitteli firma nimeltä Perfect Team.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!