yle.fi


Sonny & Cher Show:t ja muut lähetykset..?

Julkaistu: 04.02.2008 - Mika

Hei,
Kysyisin onko Sonny & Cher Show (/Comedy Hour) -ohjelmia lähetetty koskaan suomen televisiossa? USA:ssahan niitä tuli 60-70 -luvulla monta kautta.
Lisäksi aiemmin kysyttyyn kysymykseen, olit maininnut Ohimennen -ohjelman juontajien Jyrki Hämäläisen ja Markku Veijalaisen tekemästä mainiosta Sonny & Cher -parodiasta. Onko tämä YouTubessa tai muualla nähtävissä enää?
Voiko näitä tilata ylen arkistoista kotiin maksua vastaan tms.? Muistelen nimittäin työkaverin kertoneen että oli ylen nettisivuston kautta tilannut jonkun dokumentin, joka toimitettiin ("suolaiseen hintaan") dvd:llä hänelle postitse.
Terveisin,
Mika

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Mika.
Yrityksistäni huolimatta en onnistunut löytämään MTV:n ohjelmatiedoista yhtään Sonny & Cher Show'n jaksoa. YLE TV1 tai TV2 ei ainakaan ole niitä esittänyt.
Ohimennen-sarjasta löydät pätkiä YLEn Elävästä arkistosta. Sonny & Cher -parodian lauluosuutta ei Elävään arkistoon voi panna, koska esitys on playback, ja ulkomaisen musiikkiesityksen nettioikeusksia YLEllä ei valitettavasti ole. Mutta Hämäläinen ja Veijalainen juontavat Dannyn ja Ankin Little Man -laulun Sonny & Cher -tamineissa, joten täällä pääset hiukan arvioimaan tuon parodian osuvuutta.
Tuosta samasta tekijänoikeussyystä YLEllä ei ole mahdollisuutta tehdä esityksestä dvd-versiota sen paremmin yleiseen kuin yksityiseenkään käyttöön. Niin kovin monimutkaisia ovat nuo tekijänoikeusasiat!


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!