yle.fi


Uusitaanko Noppa koskaan?

Julkaistu: 10.03.2009 - ***********

Moikka Rouva Ruutu!
Kyselin melkein kuukausi sitten "Noppa"- ohjelmasta, sinä et vastannut kysymykseeni, että nähdäänkö se koskaan uusintana ja minä toivottelin hyvää talven jatkoakin sinulle.
Olen aina luullut, että kun kysyy jotakin joltakin ihmiseltä saisi vastauksen.
Ymmärrän täysin, että kysymyksiä sinullekin tulee paljon ja kohtelias kun sinä olet uskoin todellakin, että sinä haluat tosissasi antaa kaikille vastauksia heidän kysymyksiin, ja jos et tiedä vastausta niin rehellisesti laittaisit sellaisenkin vastauksen.
Minäkin halusin vastauksen, kuten moni muukin mutta en taida saada sitä koskaan.
Toivotan sinulle kohtelias kun itse olen uudestaan, Hyvää talven jatkoa!, siitäkin huolimatta, että et vastannut kysymykseeni.
p.s. Taisi olla viimeinen kerta, kun kyselen yhtään mitään sinulta.
Sori! Mutta usko pois!, että tee työsi huomattavasti paremmin, muuten joku kaunis tai ruma päivä joku vie sinulta pois tämän työn, joka osaa sinun työsi huomattavasti paljon paremmin, joskus tulevaisuudessa.
**************

Rouva Ruutu vastaa:

Hei.
En valitettavsti vastaa enää ollenkaan uusintoja koskeviin kysymyksiin, koska en päätä uusinnoista. Harmi kyllä, uusintapyyntöjä ja kysymyksiä tulee lähes päivittäin, vaikka palstani alussa sanotaan selvästi: "Rakkaat katsojat, älkää lähettäkö minulle tv-ohjelmien uusintatoiveita, sillä vaikka kannatan kaikkia toiveitanne en voi niihin vaikuttaa."
Ymmärrät varmaan itsekin, että kukaan ei voi vastata kysymykseen uusitaanko jotain "koskaan". Eihän kukaan voi nähdä tulevaisuuteen. Täytyy vain toivoa, että uusitaan, ja esittää uusintatoivomukset ohjeiden mukaisesti!
Hyvää talven jatkoa ja kevättäkin kaikille Nopan ystäville!


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!