yle.fi


Viihdekonkarit

Julkaistu: 16.11.2007 - viihteellä

TV1 esittää parhaillaan arkiaamuisin haastattelusarjaa Viihdekonkarit. Tästä sarjasta ei löydy netistä oikein mitään tietoa. Milloin haastattelut on kuvattu? Äskettäin esitettiin jaksot Rauno Lehtisestä ja Paavo Einiöstä jotka ovat jo kuolleet... Milloin Marja Korhosen haastattelu on kuvattu? Kuinka kauan sarja jatkuu ja keiden haastattelut tullaan vielä esittämään? Mikä on lopputeksteissä mainittu "Kyrtsi"?

Rouva Ruutu vastaa:

Hei. Viihdekonkarit-sarjaan on haastateltu n. 50 viihteentekijää vuosien varrelta. Sarja alkoi syyskuun alussa 2007 ja jatkuu ainakin toukokuun loppuun 2008. Ohjelmassa ovat jo esiintyneet Ossi Runne, Teija Sopanen, Aarre Elo, Seppo Ahti, Matti Kuusla, Leo Lastumäki, Paavo Einiö, Rauno Lehtinen, Erkki Liikanen, Marja Korhonen ja Kari Tamminen.
Tänä syksynä tarinoivat vielä Jukka Virtanen, Lenita Airisto, Vesa-Matti Loiri,
Pentti Siimes, Vexi Salmi ja Katri-Helena. Melkoinen joukko viihteen vaikuttajia! Ensi kevään jaksot aloittaa Lasse Pöysti.
Haastattelijana on toiminut Päiviö Pyysalo, ja haastattelut on tehty pääosin kesällä ja syksyllä 2004. Kyrtsi TMI on Kari Kyrönsepän yhtiö, joka on osallisena tässä yhteistuotantosarjassa.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!