Karheaa kauneutta

Sympaattinen möhkö. Näin voisi varmaan kuvailla ensimmäistä betoniruukkuani. Vähän vino, epämääräisen muotoinen ja tuhottoman painava. Ruukku ei haljennut. Se kuivui kaksi päivää jonka jälkeen pyörittelin koko komeutta kyljellään ympäri nurmikenttää jolloin ulompi ämpäri antoi periksi. Sen jälkeen sisempi muotti lähti vetämällä ja maanittelemalla. Pitsiverho irtosi ruukun pinnasta voimakkaasti vetämällä. Lopullinen kuivuminen vei viikon. Nyt möhkö on puksipuun koti.

betoniruukku

betoniruukkubetoniruukkuPitsiletut jotka valoin jäljelle jääneestä betonista sankojen pohjalle onnistuivat myös mainiosti.  Kyllä pelargoniat ovat mummolan betonisten pitsiliinojen itseoikeutettu pari.

betonityö
betonityöbetonityö

Betonipitsiä pihalle - Kati aloittaa projektin

kommentit

UUULALAAAA miten kaunis siitä tuli!

>Eve Mantu Pe, 2012-05-25 08:22

Kauniin lopputuloksen toivon antaneen tekijälleen suuren mielihyvän. Osaltani pitäydyn perinteisissä puutarhatöissä, astianvalajien tuotteet löytyvät valmiina myymälöistä --

>Maalik Pe, 2012-05-25 23:13

IHANA!

>Tiina Ti, 2012-05-29 07:41

Oisko ohje mitään?

>Pitsiletut nam Ti, 2012-06-19 11:05

Ohjeet Nappituntuman edellisessä postauksessa http://olotila.yle.fi/blogit/nappituntuma/betonipitsia-pihalle

Tekemisen iloa! : )

>ullav Ma, 2012-06-25 13:36

lisää kommentti

nappituntuma

Graafikko Kati Tavilampi näkee ympärillään koko ajan kaikkea äärettömän innoittavaa. Pieniä ja suuria asioita, jotka konkretisoituvat kotona, jalostuvat uusiksi ideoiksi tai ilahduttavat pelkällä olemassaolollaan. Inspiraation hetki lyö!

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä