Käyttäjän egoego profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 01.09.2015 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Kolmen kesäharjoittelijan tiimi sai tehtäväkseen kokeilla erilaisia suosittelualgoritmeja ja katsoa, minkälaisia suosituksia ne saisivat Ylen datoista aikaan.
Ma 17.03.2014 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Kokeilemme vuorovaikutteisia toiminnallisuuksia ja äänentunnistusta Puoli seitsemän Tyyliviikolla suorien lähetysten yhteydessä 18.-21.3.2014. Tule mukaan kokeilemaan osoitteessa http://yle.fi/puoliseitseman/osallistu tai Yle Areena iPad sovelluksessa (julkaistaan viikolla 12).
Ti 21.01.2014 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Miten linkitettyä tietoa voidaan hyödyntää sisältöjen koostamiseen ja julkaisemiseen uusin tavoin verkossa? Tätä kokeillaksemme aloitimme viime syksynä Ylellä linkitetyn tiedon palvelun rakentamisen. BBC:llä linkitettyä tietoa on käytetty jo vuosia urheilun verkkosivuilla ja käynnissä on monenlaisia mielenkiintoisia laajennusprojekteja. Pia Virtanen kävi keräämässä BBC:n kokemuksia linkitetyn tiedon käytöstä.
Ke 12.06.2013 Avoin Yle
13 netti-tv -palvelua vertailtavina käyttökokemuksen, sisällön ja päätelaitetuen suhteen.
Ti 26.02.2013 Pallo kuumenee
Monet on ajat nähty, kun on useita vuosikymmeniä toimittajan työtä takana. Aloitin 1980-luvulla journalismin pitkän taipaleen takataskussa maisterin tutkinto ympäristötieteistä, mieli kirkkaana ja usko tulevaisuuteen vahvana.

Sivut

Käyttäjän blogit

Ylen rekrytointiblogi.
Pappi, bloggari, talonvaltaaja, tuomari.* Jokaisella on rikos tunnollaan. Tässä blogissa Timo Harakka julkaisee kesän kirjasarjan esitutkintapöytäkirjat joka perjantai. (* ja vakooja!)
Kuinka päästä ilman rahaa, omaa kulkuvälinettä ja vaatteita mahdollisimman kauas Suomesta. Extreme-reissaajien seikkailuja seurataan Summerissa joka tiistai ja torstai heinä - elokuussa.
Avoin Yle – suoraa puhetta Ylestä.
Tule mukaan kommentoimaan ja vaikuttamaan siihen, mistä puhumme, kun puhumme EU:sta. Kuka voittaa ja kuka häviää kun Brysselin kone jyskyttää? Brysselin kone keskiviikkoisin klo 10.05 Yle Radio 1.
Yle Radion Suomen Elämänmenoa-sarjassa puhutaan kodin ja arjen asioista, työelämästä, ihmissuhteista, harrastuksista ja hyvinvoinnista.
Futurum-blogissa Satu Keto-Kantele (Yle Luovat sisällöt) arvioi tulevaisuudentutkimuksen metodeja sekä pohtii niiden avulla journalismin, erityisesti sähköisen median tulevaisuutta.
Hehku on uusi ohjelma kauneudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Hehku starttaa TV2:lla 7.2. ja tulee joka torstai 19.30.
Tässä ryhmäblogissa yle.fi:n tekijät kertovat tulevista verkkopalveluista sekä valottavat ajatuksiaan suunnitelmien takaa.
Yle Radio Suomen Kulttuuriosasto pureutuu taiteen ja kulttuurin ajankohtaisaiheisiin.
Päivi Leino kurkistaa maaseudun ihmisten arkeen, juuriin ja siipiin.
Monet asiat tuntuvat nololta, mutta ovatko ne sitä oikeasti? Kysy meiltä, niin tiedät: onks noloo?
Pallo Kuumenee on 22.3.2013 Ylellä pidettävän ympäristöaiheisen tulevaisuusaamupäivän blogi.
Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen.
Stradan blogissa taustoitetaan juttujamme, julkaistaan ohjelmista poisleikattuja videopätkiä sekä arvioidaan kokemaamme ja näkemäämme.
Summerin blgö..blöög..bloog..
Tämä on Suorana: Kortesmäki –ohjelman virallinen blogi. Me asumme TV2:ssa. Ma-ke klo 20:30.
Unelmien koulukuva on realitysarja, jossa seurataan, kuinka kutosluokkalaisten omasta ideasta syntyy yhteistyöllä huikea valokuva.
Radiodokumenttisarjassa Vaasankatu hyökkää! kuljetaan kohti Suomen ensimmäistä roller derby –paikallisottelua, jossa Kallio Rolling Rainbow (KRR) kohtasi pahimman kilpailijansa Helsinki Roller Derbyn (HRD).
Kerran ponityttö, aina ponityttö. Ronja 21 v. Poninomistaja ja intohimoinen hevosharrastaja. Tervetuloa blogiini!