Anssi Kela palaa yksiöön Kallioon

Anssi Kela palaa yksiöön Kallioon

11.03.2014

Kiitetyn Hetkiä Kalliossa -sarjan uudet jaksot ovat valmiit. Ohjelmassa Anssi Kela musisoi mielenkiintoisen vieraan kanssa kaupunkiyksiössä. Luvassa on yllättäviä ja tunnelmaltaan ainutlaatuisia esityksiä. Uudet jaksot saavat ensiesityksensä nettisivullamme perjantaina 4.4. klo 12.

– Jaksot mentiin jälleen kuvaamaan kalliolaiseen kämppään. Fiilis on intiimimpi ja lämpimämpi aidolla kotisohvalla kuin lavastetussa olohuoneessa. Sarjalle leimaa-antava pienimuotoisuus ja karheus tavoittuu paremmin studion ulkopuolella, Anssi kertoo.

Ensimmäisen tuotantokauden tapaan uusissa jaksoissa vierailee persoonallisia ja kiinnostavia suomalaisia musiikintekijöitä. Tällä kertaa Anssi Kelan viereen sohvalle istahtavat Tuure Kilpeläinen, Aino Venna, Jonna Tervomaa ja PK Keränen.

– Minulla oli jälleen suuri ilo soittaa hienojen vieraiden kanssa. Jonna Tervomaa oli ainoa, jonka kanssa olen musisoinut aikaisemminkin, joten tekemisessä oli kyse myös tuntemattomalle vyöhykkeelle astumisesta, mikä on aina hauskaa.

Aiemmin ohjelmassa ovat vierailleet Jukka Poika, Janna, Irina ja Eero Raittinen.

Hetkiä Kalliossa -ohjelman tarjoaa yle.fi/musiikki.

Jaksojen tv-esitykset

Hetkiä Kalliossa: Tuure Kilpeläinen
su 6.4. klo 21.43. Yle TV2
ma 5.5. klo 18.47 Yle TV2 (uusinta)

Hetkiä Kalliossa: Aino Venna
su 13.4. klo 21.43. Yle TV2
ti 6.5. klo 18.47. Yle TV2 (uusinta)

Hetkiä Kalliossa:Jonna Tervomaa
su 20.4. klo 21.43. Yle TV2
ke 7.5. klo 18.47. Yle TV2 (uusinta)

Hetkiä Kalliossa: PK Keränen
su 27.4. klo 21.43. Yle TV2
to 8.5. klo 18.47. Yle TV2 (uusinta)

Kommentit (1)

Kelahan on Nummelasta.

>Anonyymi Pe 4.4.2014, klo 13.25

Uusimmat

 • Tuure Kilpeläinen pohtii ulkopuolisuutta

  Tuure Kilpeläinen oli halunnut mukaan Hetkiä Kalliossa -sarjaan siitä lähtien, kun oli nähnyt Eero Raittisen Purple Rain -vedon. Mahdollisuus koitti sarjan toisella kuvauskierroksella. Kilpeläinen halusi versioida tässä päivässä kiinni olevaa ja tuoretta musiikkia.
 • Samaen hyvä päivä M1-studiossa

  Ylen M1-studioon laulaja-lauluntekijä otti mukaan jousikvartettinsa, joka koostuu Helsingin Kaupunginorkesterissa sekä Radion Sinfoniaorkesterissa soittavista muusikoista. Yleisön edessä taltioidussa sessiossa kuullaan lauluja Koskisen neljältä sooloalbumilta.
 • Sallan ja Miron suomenkieliset suosikit

  Jos yhtyeen nimi on pitkä, täytyy sen kasaaman Viikonloppulistankin olla mittava. Näin tuumasivat Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeen Salla-Marja Hätinen ja Miro Palokallio kun pistivät kasaan kuusikymmentäseitsemän suomenkielistä kappaletta sisältävän soittolistansa.

Suosituimmat

 • TÖRKEÄÄ! Fintelligensin tuotanto on kopioitu 1930-luvulta, katso tunnustusvideo!

  Fintelligensin riimivirta ei olekaan niin loputon kuin Elastinen ja Iso H ovat antaneet ymmärtää, paljastui Emma-gaalassa. Kaksikko on plagioinut surutta savolaisen kansanmuusikon tuotantoa jo vuosia. Iso H myöntää, että uran alussa nuoria räppäreitä kiinnosti enemmän bilettäminen kuin studiotyöskentely, joten omien sanoitusten tekemiseen ei ollut osaamista eikä aikaa. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
 • Paula Vesala (kuva: Yle)

  Shokkipaljastus! Paula Vesala myöntää: ”Koskaan en ole riviäkään kirjoittanut”

  PMMP:n Paula Vesala ja Mira Luoti myöntävät, että bändi on ollut laskelmointia alusta saakka. Biisien tekemiseen naiset eivät ole koskaan osallistuneet millään tavalla, paljastui Emma-gaalassa. Taloudellisen hyödyn toiveessa naiset suostuivat antamaan kasvot huonona pitämälleen musiikille. ”Vaadittiin osuuksia biiseistä, että pystytään nettoamaan”, Vesala tilittää. Naiskaksikko syrjäytti PMMP:tä edeltäneen epäonnisen poikaduon, joka on jäänyt täysin unholaan. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
 • Kuperseikkailu - Lataa laulut ilmaiseksi

  Askartele ikioma Kuperseikkailu-levy! Yle on tuottanut uutta musiikkia lasten ideoista. Päätimme joulunhengessä jakaa aineettoman *Kuperseikkailu-lahjan: *ilmainen, ladattava levy täynnä uutta musiikkia. Ihanaa joulunaikaa sekä riemukasta uutta vuotta 2014! 
Muualla Yle.fi:ssä