Janna tunnelmoi kynttilänvalossa

Janna tunnelmoi kynttilänvalossa

13.02.2013 | Toimittaja Joonas Josefsson

Areena-sisältöä ladataan..
Jos soitin ei lataudu, voit katsoa klipin myös Areenassa

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

 

 

Hetkiä Kalliossa -sessiossa tunnelmoidaan kynttilänvalossa, kun Anssi Kelan viereen kalliolaisen yksiön sohvalle istahtaa Janna.

Anssi Kelalle Jannan pyytäminen mukaan Hetkiä Kalliossa -sessioon oli helppoa.

– Olemme vuosien varrella tehneet Jannan kanssa paljon keikkoja yhdessä. On aina ilo tehdä hänen kanssaan yhteistyötä, Anssi toteaa.

Janna halusi tarttua kappaleeseen, jossa on sanomaa.

– Halusin esittää kappaleen, joka koskettaa minua ja jota en ole aiemmin esittänyt. Eppu Normaalin Kun olet poissa -kappaleessa puhuu katuvainen kertoja, joka pohtii omaa käytöstään. Jokainen saa itse lopulta muodostaa tulkintansa, mistä oikein on kyse, Janna sanoo.

Anssi ja Janna päättivät muuttaa biisiä sovituksellisesti herkempään suuntaan.

– Saimme luotua tunnelman, joka tuo hyvin Jannan persoonan esiin. Kappale toimii hienosti hänen laulamanaan. Tämä on näistä vedoista kaikista herkin, Anssi pohtii.

– Otimme Anssin kanssa paljon vapauksia sovituksen suhteen, mutta halusimme silti kunnioittaa alkuperäistä versiota. Saimmekin mielestäni ainutlaatuisen fiiliksen aikaan. Vaatii hyvän rauhan, että tuollainen tunnelmointi on mahdollista. Aidossa ympäristössä oleminen auttoi siinä, Janna täydentää.

Katso näyte Anssin ja Jannan yhdestä aiemmasta yhteistyöprojektista:Kommentit (3)

Täydellistä.

Toivotaan jotta Janna pääsisi kunnolla pinnalle.

>Anonyymi Su 23.3.2014, klo 14.20

Ihana kuulla naisartistia jolla on ääni ja tulkinta voi, kun olisi Jannaa enemmän julkisuudessa = )

Anssi on ihminen kenen kanssa tämä onnistui.

Merci.

>JR Su 25.8.2013, klo 13.47

Kiitos Janna ja Anssi. Onneksi nämä pätkät löytyvät täältä netistä. Olin aivan mykistynyt Jannan laulusta. Tämä esitys meni suoraan sydämeen. Kiitos.

>Jake Ma 1.4.2013, klo 11.06

Toimittaja

Toimittaja:

Joonas Josefsson

Artistikortit

Uusimmat

 • Tuure Kilpeläinen pohtii ulkopuolisuutta

  Tuure Kilpeläinen oli halunnut mukaan Hetkiä Kalliossa -sarjaan siitä lähtien, kun oli nähnyt Eero Raittisen Purple Rain -vedon. Mahdollisuus koitti sarjan toisella kuvauskierroksella. Kilpeläinen halusi versioida tässä päivässä kiinni olevaa ja tuoretta musiikkia.
 • Samaen hyvä päivä M1-studiossa

  Ylen M1-studioon laulaja-lauluntekijä otti mukaan jousikvartettinsa, joka koostuu Helsingin Kaupunginorkesterissa sekä Radion Sinfoniaorkesterissa soittavista muusikoista. Yleisön edessä taltioidussa sessiossa kuullaan lauluja Koskisen neljältä sooloalbumilta.
 • Sallan ja Miron suomenkieliset suosikit

  Jos yhtyeen nimi on pitkä, täytyy sen kasaaman Viikonloppulistankin olla mittava. Näin tuumasivat Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeen Salla-Marja Hätinen ja Miro Palokallio kun pistivät kasaan kuusikymmentäseitsemän suomenkielistä kappaletta sisältävän soittolistansa.

Suosituimmat

 • TÖRKEÄÄ! Fintelligensin tuotanto on kopioitu 1930-luvulta, katso tunnustusvideo!

  Fintelligensin riimivirta ei olekaan niin loputon kuin Elastinen ja Iso H ovat antaneet ymmärtää, paljastui Emma-gaalassa. Kaksikko on plagioinut surutta savolaisen kansanmuusikon tuotantoa jo vuosia. Iso H myöntää, että uran alussa nuoria räppäreitä kiinnosti enemmän bilettäminen kuin studiotyöskentely, joten omien sanoitusten tekemiseen ei ollut osaamista eikä aikaa. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
 • Paula Vesala (kuva: Yle)

  Shokkipaljastus! Paula Vesala myöntää: ”Koskaan en ole riviäkään kirjoittanut”

  PMMP:n Paula Vesala ja Mira Luoti myöntävät, että bändi on ollut laskelmointia alusta saakka. Biisien tekemiseen naiset eivät ole koskaan osallistuneet millään tavalla, paljastui Emma-gaalassa. Taloudellisen hyödyn toiveessa naiset suostuivat antamaan kasvot huonona pitämälleen musiikille. ”Vaadittiin osuuksia biiseistä, että pystytään nettoamaan”, Vesala tilittää. Naiskaksikko syrjäytti PMMP:tä edeltäneen epäonnisen poikaduon, joka on jäänyt täysin unholaan. Kaikki Emma-gaalasta osoitteessa www.yle.fi/emmagaala [1]. [1] http://www.yle.fi/emmagaala
 • Kuperseikkailu - Lataa laulut ilmaiseksi

  Askartele ikioma Kuperseikkailu-levy! Yle on tuottanut uutta musiikkia lasten ideoista. Päätimme joulunhengessä jakaa aineettoman *Kuperseikkailu-lahjan: *ilmainen, ladattava levy täynnä uutta musiikkia. Ihanaa joulunaikaa sekä riemukasta uutta vuotta 2014! 
Muualla Yle.fi:ssä