Muotikuplassa

Vietin ensimmäiset New York -viikkoni muotikuplassa. Viiletin päivästä toiseen muotiviikkoihin liittyvissä tilaisuuksissa aamusta iltaan ja yön pimeinä tunteina yritin purkaa kameran muistikortin sisältöä koneelle ja kirjoittaa ylös ranskalaisin viivoin kaikkea päivän aikana näkemääni ja kokemaani. Jokaisen päivän tapahtumista oli kirjoitettava muistiot heti tuoreeltaan, muuten päivät ja tapahtumat olisivat menneet pahemman kerran sekaisin.

MuotikuplassaMuotikuplassaMuotikuplassa Kevät/kesä 2013 -muotinäytöksiä, vaate- ja kenkämallistojen lanseerauksia, suunnittelijoiden haastatteluja, muotiseminaareja, muotiin keskittyvän valokuvanäyttelyn avajaiset, uuden naistenlehden lanseeraus, muotiaiheisen kirjan julkistamistilaisuus ja paljon muuta aiheesta ja aiheen vierestä. Näistä elementeistä muodostui pari ensimmäistä New York -viikkoani.

Olen aina haaveillut New Yorkin muotiviikoista ja tuo unelma täyttyi tänä syksynä sataprosenttisesti. Koin kahden viikon aikana enemmän kuin kuin olisi ikinä uskaltanut toivoa. Vaikka aikaerosta johtuva väsymys vaivasi ajoittain niin paljon etten aina tiennyt missä olin tai minne olin metrossa matkalla, niin voin silti sanoa että nuo kaksi viikkoa olivat yhdet elämäni parhaista, tai ainakin niin täynnä kiinnostavia uusia asioita että olin välillä pakahtua ilosta.

MuotikuplassaMuotikuplassaMuotikuplassaMuotikuplassa

Unelmani muotiviikoista ja syksystä New Yorkissa toteutui monien onnellisten sattumien summana. Tutustuin sattumalta oikeisiin ihmisiin, avasin suuni oikeassa paikassa oikeaan aikaan, uskalsin heittäytyä vuorottelukorvauksen piiriin ja ennen kaikkea tein suunnitelmallista työtä hankkeen eteen ainakin vuoden verran. Olen valtavan onnellinen että uskalsin tarttua unelmaani enkä ajatellut kuten tapana usein on "sitten joskus kun..."

Muotiviikoilla kokemani asiat eivät onneksi jää vain yöllisiksi tuherruksiksi paperille vaan saan jakaa niitä täällä tämän syksyn ajan. Jos siis muotiaiheiset jutut kiinnostavat niin poikkea Tyylitilaan inspiroitumaan!

kommentit

Muotikuplassa eläminen kuulostaa täydelliseltä! :) Aivan mahtavaa että palaset loksahtivat kohdalleen ja olet saanut toteuttaa unelmasi - tai parhaillaan elät sitä :)
itseänikin kiinnostaisi Nycin syksy ja muotiviikot kulissien takaa, vaikkapa meikkaajana :)
Mahtavaa syksyn jatkoa Nyciin, maailman parhaimpaan kaupunkiin! :D

>Sanna-smag Su, 2012-10-07 14:03

lisää kommentti

hetki new yorkissa

Kokemuksia, oivalluksia, kulttuurieroja. Itsensä ylittämistä ja ennakkoluulojen kohtaamista. Nina Varis päätti jättää hetkeksi tutut ympyrät ja toteuttaa unelmansa syksystä New Yorkissa.  

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä