nappituntuma

 • Nappituntuma: Joulupuu on teipattu

  Joulupuu on teipattuJoulupuu on teipattuJoulupuu on teipattuJoulupuu on teipattuJoulupuu on teipattuJoulupuu on teipattu

  Kommentoi 0


 • Nappituntuma: Hip hei himmeli!

  Nappituntuma: Hip hei himmeli!Kun japaninteippi kohtaa mehupillin marraskuussa, syntyy joulukuun loppupuolella riemunkirjava joulukoriste. Joulukoriste, joka oikeutetusti pääsee koristamaan lastenhuonetta kaikessa värikylläisyydessään. Peppi Pitkätossun huvikumpu, räsymatot ja intian basaarit. Ei niin perinteisiä joulun mielleyhtymiä kun katselen katossa roikkuvaa mehupillikasaa. Kuitenkin jotakin niin hersyvää ja silti perinteistä joulun tuntua himmelissäni vain tuntuu olevan.

  Hip hei himmeli!

  Himmeli ei sovi hätäisille. Aavistus tästä osoittautui oikeaksi. Toiminnan naisena aloitin alkuvalmistelut jo marraskuun puolella ja hyvä niin. 420 kappaletta 4 centin mittaista palaa, 48 kappaletta 12 centin ja 12 kappaletta 20 centin mittaista mehupilliä. Huh. Aina illan viimeisenä hetkenä, istahdin sohvalle, repäisin palan japaninteippiä ja pyörittelin sen pillin ympärille. Ja naps, katkaisu oikean mittaan saksilla. Satoja ja satoja muovikappaleita. Himmelin kokoamisvaihe tämän jälkeen ei tuottanut suurempaa ahdistusta, langan katkeaminen välillä sai hermot piukealle mutta valmista syntyi.

  Hip hei himmeli!

  Hip hei himmeli!

   

  Hip hei himmeli!Hip hei himmeli!

  Oikein hyvää joulunodotusta kaikille Nappituntuman lukijoille!

   

   

  Kommentoi 0


 • Nappituntuma: Ruusuinen liinatyyny

  Yksinkertainen toteutus. Kaksi vetoketjua, sisätyynyt ja vanha ristipistoin kirjailtu pöytäliina.Ruusuinen liinatyyny

  Ruusuinen liinatyyny

  Kaapissa lojunut liina sai uuden elämän sohvatyynyinä. Tyynyt löysivät hati paikkansa olohuoneen vanhasta nojatuolista. Ompelin tyynyihin vetoketjut jotta peseminen onnistuisi helpommin, vanhat kahvitahratkin onnistuin leikkaamaan pois kaavoitusvaiheessa.

  Ruusuinen liinatyynyRuusuinen liinatyynyRuusuinen liinatyynyRuusuinen liinatyyny

  Kommentoi 2 Lue kommentit


kirjoittajasta

Graafikko Kati Tavilampi näkee ympärillään koko ajan kaikkea äärettömän innoittavaa. Pieniä ja suuria asioita, jotka konkretisoituvat kotona, jalostuvat uusiksi ideoiksi tai ilahduttavat pelkällä olemassaolollaan. Inspiraation hetki lyö!

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä