nappituntuma

 • Kultalusikka kaulassa

  Vanhat aterimet ovat kauniita kuin korut. Pieni palkintolusikka sympaattisella hiihtäjäkuvalla tai musla-koristeltu leikkelehaarukka, kaikki mahtuvat kassiini kirpputorikierroksella. Alpakkaisia aterimia ei vain voi vastustaa.

  Päätin tehdä ystävälle korun vanhasta lusikasta syntymäpäivälahjaksi. Lusikan pesä oli itsessäänkin kaunis, patinoitunut ja kullanhohtoinen. Kuvansiirtoaineella kiinnitin lahjansaajalle rakkaan ihmisen kuvan lusikan pesään. Houkutus oli suuri koristella riipuksen ketju helmillä ja kristalleilla. Tunnen syntymäpäiväsankarin kuitenkin niin hyvin joten säilytin korun yksinkertaisena.

  kaulakoru

  kaulakoru

  kaulakoru

  Korutyöt vievät nopeasti mennessään. Muutama muu sateinen ilta vierähti työpöydän ääressä opetellen metallilangan kieputusta ja etsien sopivia materiaaleja. Hiihtäjälusikka sai kaverikseen jääkristallin sekä lumenvalkoiset  ja taivaanturkoosit helmet.  

  kaulakoru

  kaulakoru

  Rannekorun yhtenä osana on kahvilusikan varsi taivutettuna kaarevaan muotoon seuranaan hunajanväriset helmet.

  rannekorurannekoru

  Kommentoi 2 Lue kommentit


kirjoittajasta

Graafikko Kati Tavilampi näkee ympärillään koko ajan kaikkea äärettömän innoittavaa. Pieniä ja suuria asioita, jotka konkretisoituvat kotona, jalostuvat uusiksi ideoiksi tai ilahduttavat pelkällä olemassaolollaan. Inspiraation hetki lyö!

kommentoiduimmat

Muualla Yle.fi:ssä