Joko sinulla on inspiraatioseinä?

Monen tekstiilitaiteilijan, ompelijan, vaates- tai sisustussuunnittelijan työkaluna on inspiraatioseinä. Inspiration Wall. Brooke Foster kertoo hyvin. Kuvailottelun tarkoituksena on pitää silmien saatavilla sellaista visuaalista virkistystä, joka ruokkii luovuutta, rentouttaa ja jotenkin vaan tuntuu omalta.

Seinän on tarkoitus elää - eli olla jatkuvassa metamorfoosissa. Kiinnitä siis säläsi kevyesti ja rennosti. Ei ole tarkoitus tapetoida inspiraationlähteitä paikoilleen seuraavaksi kahdeksikymmeneksi vuodeksi.

Minä viritin seinän maalauspohjan päälle. Kuvat ja hörhellykset valitsen puhtaasti fiilispohjalta. (Kyllä, pikkukuvassa on kuningatar Silvia ja Victoria nakupellenä pikkuprinsessana. Ihana kuva.)

even inspiraatioseinä

Neulesuunnittelija Kristin Nicholas on taiteilija tässäkin.

kristin nocholas inspiration wall

Muista muutos. Heti kun joku alkaa kyllästyttää, uutta tilalle.

Inspiraatioseinä voi sijaita myös netissä. Olen juuri koukuttumassa Pinterestiin. Mutta molempi parempi, sillä ihan oikeaa inspiraatioseinää voi HYPISTELLÄ!

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

even myshörna

Even Myshörna.

Even myshörna on lokoisa nurkkaus, johon voi käpertyä kutomaan tai lukemaan. Nyt suljetaan silmät järkyttävältä kaaokselta, hyllystä roikkuvilta muovipusseilta ja lajittelemattomilta pyykeiltä - ruotsalaisten sisustuslehtien idylli on mielentila.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä