Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
Ihmissuhteet
 

Liian kiltti mies ei kiinnosta

Moni pitkä parisuhde kaatuu nykyään ilman ulkopuoliselle näkyvää syytä. Kasvettiin erilleen, oltiin enemmän kavereita kuin puolisoita...

 

Ikäero 17 vuotta

Eeva Sinerjoella ja Tomi Vartiaisella on ikäeroa 17 vuotta. Eeva on 45-vuotias ja Tomi 28. He kohtasivat internetin chattipalstalla.

 

Vanhemmat miehet ja nuoremmat naiset

Mikä vetää yhteen vanhempia miehiä ja nuorempia naisia? Priima pohti asiaa perhetutkija Anna Rotkirchin ja laulaja Frederikin kanssa.

 

Pitkän avioliiton salaisuus

Lohjalaiset Inkeri ja Juhani Seppälä juhlivat kesäkuussa 2008 kruununtimanttihäitä. Tämän upean arvonimen saa 65 vuotta kestäneestä avioliitosta. Mikä on ollut pariskunnan liiton salaisuus?

 

Itsenäisten naisten ystävyys

Katri Helena Kalaoja ja Camilla Aho ovat tunteneet toisensa yli 30 vuotta. Ystävyys on naisten ikioma aarre, jota varjellaan jopa omilta perheiltä.

 

Juoksemalla ystävystyneet

Ensin oli kaksi kovaa, tie ja mies, jotka ottivat mittaa toisistaan. Sitten tiellä juoksi toinenkin mies, kohta kolmas ja neljäs. Juoksu yhdistää miehiä, jotka ymmärtävät toisiansa juoksun kautta.

 

Naapurisovittelua ruotsalaisittain

Ruotsalaiset ovat keksineet taas uutta, josta suomalaisetkin voisivat ottaa mallia. Värmdön kunta päätti aloittaa riitaantuneille naapuruksille tarkoitetun sovittelun.

 

Keski-ikäistä erotiikkaa

Aikuisille naisille suunnatun erotiikka-liikkeen omistaja tietää totuuden keski-ikäisten eroottisista unelmista. Tavoitteena eivät ole uudet unelmarakastajat, vaan lisää lämpöä oman kullan kanssa.

 

Isovanhemmuus on ilo ja haaste

Isovanhemmuus on parhaimmillaan puhdasta iloa ja onnea omista lastenlapsista. Mutta kaikille se ei ole näin yksinkertaista. Isovanhemmat ry:n pj Pekka J. Leinonen kuulee surullisiakin tarinoita.

 

Lauri ja Mikko - pappa ja pojanpoika

Sieviläinen Lauri Suihkola on hanurin soittoa harrastavan pojanpoikansa Mikko Suihkolan kaveri ja epävirallinen manageri.