Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
26.04.2007
 

Studio - Juhlat

Juhlia tänä vuonna riittää: tämän vuoden jokaisena päivänä 230 suomalaista viettää 60-vuotisjuhliaan. Studioomme on pitoemäntä Tea Lindberg helsinkiläisestä juhlapalvelu AstoriaSalista kattanut kaksi erilaista juhlapöytää. Vinkkejä juhlien järjestämiseen antaa myös Jutta Zilliacus.

 

Nainen Teksasista

Lela Whisnant muutti Kittilään viime vuonna. Aiemmin hän asui Teksasin San Antoniossa ja Dallasissa lähes 30 vuotta. Lapsuutensa hän vietti Appalakkien vuoristossa Pohjois-Carolinassa.

 

Treenarin kevättuska

Dina Kari aloitti kunnon kohottamisen ja painon pudottamisen personal trainerin avulla kolmisen kuukautta sitten. Alkuinnostuksen jälkeen kuntokuurin puoliväli on välillä yhtä tuskaa.

 

Nepalin halki moottoripyörällä

Mustasaarelainen valokuvaaja Mikael Weckström toteutti viisikymppisenä elämysrikkaan matkan moottoripyörällä Intiasta Nepalin halki Tiibetin rajalle ja takaisin.

 

Ikäero ei rajoita rakkautta

Kuudentoista vuoden ikäero, erilaiset kulttuuritaustat, vaativat urat ja pienet lapset edellisistä liitoista – siinä perusta Caron Barnesin ja Kimmo Kontuniemen rakkaustarinalle.

 

Viisikymppisen viikinkijuhlat

Hauholainen Jukka Lehtinen juhlii ”viisikymppisiään” Hauhon Ilorannassa. Paikalle on kutsuttu kuutisenkymmentä läheisintä sukulaista ja ystävää. Jukan juhlissa teemana on rautakausi ja viikinkipidot.

 

Listamusiikin kerääjä Arto Hietanen

Arto Hietanen aloitti musiikkikeräilyn perinteiseen tapaan vinyyleistä ja cd-levyistä. Kuten usein käy, harrastus vei ensin pikkusormen, sitten koko käden…