Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
24.04.2008
 

Puutarhahuumaa Tukholmassa

Innokkaat puutarhaharrastajat suuntasivat keulan kohti Tukholmaa ja pohjolan suurimpia puutarhamessuja. Suuret näytepuutarhat ja valtavat ostosmahdollisuudet eivät tuottaneet pettymystä.

 

Muistatko, kun pankkikirjalla nostettiin rahaa?

Pankkikirjakin alkaa olla menneiden aikojen muisto. Halukkaat voivat kyllä edelleenkin käyttää pankkikirjaa, mutta hankalaa se on - pankkien kaikki konttorit eivät nimittäin enää käsittele pankkikirjoja.

 

Mitä kuuluu, jääkiekkolegenda Pekka Marjamäki?

Puolustajana pelannut Pekka Marjamäki (s. 1947) on yksi suomalaisen jääkiekon suurista nimistä. Hän edusti Suomea kymmenen kertaa MM-kisoissa tullen vuoden 1975 kisoissa valituksi kisojen parhaaksi puolustajaksi.

 

Viisikymppiset: Urheiluhullu Hemo Bensky

Viisikymppiset-sarjan päättää espoolainen Hemo Bensky. Hän määrittelee itsensä urheiluhulluksi, joka voisi harrastaa liikuntaa kahdeksana iltana viikossa. Perheen ja juutalaisuuden lisäksi elämän tärkeitä asioita ovat golf, HIFK, Chelsea - ja Mannerheim.

 

Priiman osakkeet miinuksella, mutta osingot lämmittävät

Priima osti 11.2.2008 kuvitteellisesti viiden yhtiön osakkeita viidellätoista tuhannella eurolla. Tilannekatsaus: Pörssimyrsky ravistelee selvästi myös Priiman osakesalkkua, mutta paniikkiin ei ole aihetta.

 

Auringon säteet herättävät skootteristit

Helsingin Kalliossa pärisee Vespa ja pari Lambrettaa. Skootterereita yhtä kaikki. Suomen Skoottericlubin innokkaat skootteristit Matti, Risto ja Esa, valmistautuvat perinteiselle kevätreissulleen.