YLE Urheilu - Ralliuutisia

Syndicate content
YLE Urheilu | Ralli | Tuoreimmat uutiset
Updated: 1 tunti 8 minuuttia sitten

Solberg: Minä ja Jari-Matti haastamme Ogierin

Ti, 2010-10-26 10:34
Vaikka Sebastien Loebin maailmanmestaruus varmistui jo reilusti ennen kauden päättymistä, rallin MM-sarjan päätöskisaan riittää jännitettävää. Sebastien Ogier on tiukimmin kiinni hopeamitalissa, mutta Jari-Matti Latvala ja Petter Solberg hengittävät ranskalaisen niskaan.
Kategoriat: Uutisia

Mikko Hirvonen keskittyy jo ensi vuoteen

Ma, 2010-10-25 18:56
Ford-kuljettaja Mikko Hirvonen on pudonnut kauas mestaruustaistelusta tämän vuoden rallin MM-sarjassa. Hirvonen suunnittelee jo tulevaa vuotta, jolloin rallin MM-sarja uudistuu. Hirvonen haluaa päättää tuskaisen vuotensa voittoon Walesin MM-rallissa.
Kategoriat: Uutisia

Loeb jättää jäähyväiset autolleen

Ma, 2010-10-25 15:54
Rallin seitsemänkertainen maailmanmestari Sebastien Loeb ajoi viime viikonloppuna jo 61:n voittonsa. Voitto tuli vakuuttavalla esityksellä, sillä Loeb johti kisaa alusta loppuun.
Kategoriat: Uutisia

Rallin MM-sarjaan uusi luokka

Su, 2010-10-24 17:00
Rallin MM-sarjassa junioreiden luokka poistuu ja se korvataan uudella WRC Akatemia -kisaluokalla. Kansainvälisen autoliitto FIA:n uuden luomuksen tarkoituksena on kouluttaa ja helpottaa uusien rallikykyjen nousua maailmanhuipulle.
Kategoriat: Uutisia

Junioreiden MM-sarjassa värikäs huipennus

Su, 2010-10-24 16:28
Saksalainen Aaron Burkart kruunattiin Espanjan MM-rallin jälkeen junioreiden maailmanmestariksi. Suzuki-kuskin voitto oli monen mutkan takana ja mestaruus ratkesi vasta kisan päätöskilometreillä, kun pahin kilpakumppani Hans Weijs junior kärsi dramaattiseen aikaan teknisistä ongelmista.
Kategoriat: Uutisia

Amerikkalainen rallitähti teki historiaa

Su, 2010-10-24 15:35
Yhdysvaltain suurimpiin rallitähtiin kuuluva Ken Block sijoittui Espanjan rallissa yhdeksänneksi ja otti ensimmäiset MM-pisteensä. Fordin satelliittitallin autolla ajava Block on rallin MM-sarjan ensimmäinen amerikkalaiskuski ja nyt myös ensimmäinen pisteille yltänyt yhdysvaltalaiskuski.
Kategoriat: Uutisia

Latvalalla riittää panosta viimeisessä rallissa

Su, 2010-10-24 15:31
Vaikka rallin maailmanmestaruus on ratkennut jo aikoja sitten Sebastien Loebin eduksi, kauden viimeisessä osakilpailussa Walesissa riittää silti hieman jännitettävää. Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala ja Petter Solberg taistelevat himmeämmistä sijoituksista.
Kategoriat: Uutisia

Loeb kesytti jälleen Espanjan - Latvala neljäs

Su, 2010-10-24 15:03
Maailmanmestaruuden jo varmistanut Sebastien Loeb jatkoi ällistyttävää putkeaan Espanjan MM-rallissa Kataloniassa. Ranskalainen tykitti kuudenteen peräkkäiseen Espanjan rallin ja 18 peräkkäiseen asvalttikisan voittoon. MM-sarjan hopeapaikasta taisteleva Jari-Matti Latvala oli Kataloniassa neljäs.
Kategoriat: Uutisia

EK15: Solberg ja Sordo hurjassa sekuntitaistossa

Su, 2010-10-24 14:01
Ylivoimaisessa johdossa oleva Sebastien Loeb ajaa kohti kuudetta peräkkäistä Espanjan MM-rallin voittoa ja hänellä oli varaa ottaa rauhallisesti rallin toiseksi viimeisellä erikoiskokeella. Sen sijaan taistelu kakkossijasta Petter Solbergin ja Dani Sordon kesken käy edelleen kuumana, vaikka Sordon kannalta erikoiskoekilometrit tuntuvat loppuvan kesken.
Kategoriat: Uutisia

EK14: Sordo laittaa pelin jännäksi, Latvala väläytti

Su, 2010-10-24 11:33
Petter Solberg teki pienen virheen ja Dani Sordo ajoi pohja-ajan Espanjan MM-rallin 14. erikoiskokeella. Sordo kiristi näin taistelun rallin kakkospaikasta vajaaseen 11 sekuntiin. Jari-Matti Latvala oli kisan lyhyimmällä (4,11 km) pätkällä mainiossa vauhdissa.
Kategoriat: Uutisia

EK13: Espanjassa taistellaan kakkospaikasta

Su, 2010-10-24 10:23
Espanjan MM-rallin mielenkiito on tällä hetkellä Petter Solbergin ja Dani Sordon taistelussa kisan kakkospaikasta. Sordo kuroi Solbergin etumatkaa sunnuntain avanneella rallin pisimmällä (42,04 km) erikoiskokeella. Sebastien Loeb johtaa ylivoimaisesti. Suomalaiset tulevat rauhallisesti kärjen takana.
Kategoriat: Uutisia

Latvala: Citroenit menevät vaan kovempaa

La, 2010-10-23 20:14
Espanjan MM-rallin päätöspäivään neljänneltä sijalta lähtevä Jari-Matti Latvala keskittyy säilyttämään sijoituksensa maaliin asti. Asfaltilla kovempaa meneviä Citroeneja ei lähdetä ottamaan riskillä kiinni. Ford-kuskin mukaan "sitikoiden" vauhti ei ole pelkästään autosta kiinni.
Kategoriat: Uutisia

EK12: Mestari Loeb jatkamassa huimaa putkea

La, 2010-10-23 18:13
Asvalttiralleja viime vuosina ylivoimaisesti hallinnut Sebastien Loeb on ajamassa kuudenteen peräkkäiseen Espanjan MM-rallin voittoon. Maailmanmestaruuden jo varmistanut ranskalainen johtaa Espanjassa päätöspäivään lähdettäessä reilulla 44 sekunnilla. Jari-Matti Latvala yrittää vielä palkintosijoille, Mikko Hirvonen ajaa enää lähinnä terveisiä.
Kategoriat: Uutisia

Tähän lipsahdukseen kuihtui Ogierin voittotaistelu - katso video

La, 2010-10-23 17:40
Sebastien Ogierin lauantaipäivä Espanjan MM-rallissa oli murheellinen. MM-sarjassa toisena oleva ranskalainen yritti saavuttaa kärjessä ajanutta Sebastien Loebiä, mutta menetti tarkkaavaisuutensa pahalla hetkellä. Ogier lipsautti Citroeninsa kaiteeseen ja ralli meni pilalle.
Kategoriat: Uutisia

EK11: Latvala sai taipua Sordon edessä

La, 2010-10-23 17:00
Perjantaina vaikeuksissa ollut Dani Sordo on löytänyt mainion vauhdin Espanjan MM-rallin toisena päivänä. Espanjalainen pitää Katalonian asvalttiteillä yhtä ripeää vauhtia kuin kärkimies Sebastien Loeb ja sen sai huomata myös Jari-Matti Latvala. Sordo nousi Latvalan ohi rallissa kolmanneksi.
Kategoriat: Uutisia

EK10: Sordo tuuppi ongelmiin joutunutta Hirvosta

La, 2010-10-23 15:49
Viidentenä ajaneen Mikko Hirvosen Espanjan MM-ralli meni pilalle teknisten ongelmien takia. WRC:n ralliradion mukaan Fordin suomalaiskuskilla on ongelmia turbon kanssa. Hirvosen vauhti 10. erikoiskokeella oli niin hidasta, että takaa tullut Dani Sordo ohitti hänet pienen välikohtauksen jälkeen.
Kategoriat: Uutisia

EK9: Latvala sääti itse Fordinsa kuntoon

La, 2010-10-23 13:42
Jari-Matti Latvala tuskaili Espanjan MM-rallin aamuna väärien säätöjen kanssa ja hän joutui itse ruuvaamaan Fordiaan parempaan asvalttivauhtiin. Rallin yhdeksännellä erikoiskokeella suomalainen oli jo tyytyväinen autoonsa. Sebastien Loebin karatessa muilta, Latvala joutuu kovaan taisteluun Petter Solbergin ja Dani Sordon kanssa.
Kategoriat: Uutisia

EK8: Ogier kolaroi kisansa pilalle

La, 2010-10-23 12:43
Espanjan MM-rallin kahdeksas erikoiskoe koitui kisassa toisena olleen Sebastien Ogierin kohtaloksi. Ranskalainen kolhaisi Citroeninsa oikeaa takakulmaa ja vauriot vaativat pysähtymistä sekä korjaustoimien aloittamista. Jari-Matti Latvala nousi Ogierin epäonnen myötä jälleen kolmanneksi.
Kategoriat: Uutisia

Junioreiden MM-sarja ratkeamassa dramaattisesti

La, 2010-10-23 12:28
Rallin junioreiden MM-taistelu sai dramaattisen käänteen luokan päätöskilpailussa Espanjassa, kun lähellä maailmanmestaruutta ollut Aaron Burkart ajoi pahasti ulos seitsemännen erikoiskokeen maalin jälkeen. Nyt junnuluokan maailmanmestaruudessa on kiinni Hans Weijs jr.
Kategoriat: Uutisia

EK7: Latvalalla pahoja ongelmia asvaltilla

La, 2010-10-23 11:33
Jari-Matti Latvalan lauantaipäivän aloitus Espanjan MM-rallissa oli murheellinen. Suomalaisen Fordin säädöt ovat pielessä ja ero kärkeen venähti miltei 40 sekuntiin. Latvala putosi rallissa neljänneksi Petter Solbergin taakse. Sebastien Loeb aloitti vakuuttavasti ja tuntuu menevän menojaan.
Kategoriat: Uutisia