Ralliradio 2008 kännykässä

Kännykkävideoita ralliradioon

Kuvaa kännykkävideo rallivalmisteluistasi ja lähetä se Ralliradiolle.

Lataa ilmainen Reportteri-ohjelma puhelimeesi, sen jälkeen homma on helppoa. Muista kuitenkin, että videoiden lähettäminen kännykästä ilman kiinteähintaista datapakettia voi olla kallista! Tarkista millaisen datasiirtosopimuksen olet tehnyt puhelinoperaattorisi kanssa.

Toimi näin:

1. Vieraile osoitteessa www.julkaisuun.fi ja tarkista, onko puhelimeesi mahdollista ladata Reportteri-ohjelma. (Toistaiseksi Reportteri-ohjelman voi ladata ainoastaan nokialaisiin.)

2. Avaa puhelimen nettiselain ja kirjoita osoitekenttään http://www.julkaisuun.fi

3. Kun sivu on latautunut, siirry kohtaan lataa sovellus. Valitse puhelimeesi sopiva sovellusvaihtoehto ja lataa se puhelimeesi. Kun latautuminen on valmis, puhelin kysyy asennetaanko? - vastaa kyllä.

Kännykkävideon lähettäminen

1. Kuvaa video ja tallenna se.

2. Valitse kuvaamasi juttu, valitse lähetä ja valitse puhelimesi lähetä valikosta – julkaisuun.

3. Valitse internet/gprs –yhdyskäytävä

4. kirjoita kommenttikenttään otsikko videolle ja nimesi/nimimerkkisi

5.Valitse julkaisijaksi YLE – tapahtumat

6. Lähetä

Huomioi ennen lähettämistä!
Julkaisemme tulleet materiaalit mahdollisimman pian. Toimitus käy materiaalit läpi ennen julkaisua sekä pidättää oikeuden muokata niitä vapaasti ja julkaista YLE:n muissa medioissa.
Kuvan tai videon lähettäjällä tulee olla kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin, kuten oikeudet musiikkiin. Emme voi julkaista materiaalia, joissa esiintyy tekijänoikeudellisesti suojattua musiikkia
--------------------------------

Ryhdy Jyväskylän MM-rallin kännykkävideoreportteriksi!

Kun ralli pyörähtää käyntiin Jyväskylän kaduilla ja kyläteillä nähdään monenmoista hauskaa sattumusta ja tapahtumaa. Kuvaa kiva ralliepisodi kännykälläsi ja lähetä se saman tien www.julkaisuun.fi sivulta lataamasi Reportteri-ohjelman avulla Ralliradiolle. Videot julkaistaan ralliradion nettisivuilla ja tarjotaan kännykällä katseltaviksi yle.mobissa.

------------------------------------------------------
Ralli yle.mobissa

YLEn Ralliradio tarjoaa ralliviikon aikana kännykästä kuunneltavaksi parhaat palat erikoiskokeilta ja katseltavaksi rallitapahtumien herkullisimmat videoklipit. Lisäksi tarjolla on ralliuutset tekstinä sekä soittoääniä ja edellisvuosien rallikuvakilpailujen parhaimmistoa puhelimen taustakuviksi.

Löydät yle.mobin kännykästäsi kirjoittamalla sen internetselaimeen http://yle.mobi. YLE.mobi toimii myös wap-selaimilla sekä erikseen puhelimiin ladatuilla perinteisten selainten pienversioilla, esim. Opera Mini

Audiopalveluiden käyttö edellyttää mp3-formaattia tukevaa päätelaitetta.
Videot toimivat parhaiten kehittyneemmillä puhelinmalleilla ja 3g-verkossa. Kännykkään tarjottavien videoiden formaatti on 3gp.

YLE tarjoaa sisällöt ilmaiseksi, mutta operaattori perii tiedostojen siirrosta datasiirtomaksun, joten datasiirtopaketin hankkiminen saattaa olla paikallaan.

>>Mikä on yle.mobi

>>Usein kysyttyä yle.mobista

---------------
Ralliuutiset SMS-viestinä
Palvelu tilataan lähettämällä tekstiviesti RALLI numeroon 16149.
Hinta 0.35EUR / vastaanotettu viesti.

Tilauksen voi lopettaa lähettämällä tekstiviestin RALLI SULJE numeroon 16149.

Palvelu toimii kaikilla matkapuhelimilla, jotka kykenevät vastaanottamaan tekstiviestejä ja on käytettävissä seuraavilla liittymillä: Aina, DNA, Elisa, Kolumbus, Saunalahti, Sonera, Tele Finland, Zeroforty sekä Ålands Mobiltelefon.

----------------------
Kommentoi tekstiviestillä

Tekstiviesti rallistudioon:
Viestin alkuun hakusana RKS välilyönti RALLI,
sitten välilyönti ja viestisi.
Lähetä viesti numeroon 16149 hintaan 50 senttiä.