Blogit

Rakkaudentunnustus

Rakkaat läsnäolijat,
joskus rallissa käy näin. Ihminen vaan ottaa ja rakastuu. Rakkauteni kohde on musta ja siinä on valtavan pitkä putki.

Se on kamalan taitava, osaa paikata käyttäjän vajavaiset taidot ja tekee niin hienoa jälkeä, että!

Olen niin hullaantunut uuteen kumppaniini, että taidan vaihtaa alaa ja ryhtyä valokuvaajaksi.

In lööv,
SannaP.

Näin sen pitikin mennä!

Kertaakaan ralliradion historiassa voittajaveikkaukseni ei ole osunut oikeaan. Liekö sitten kyse asiantuntemattomuudesta vai Onnetaren epäsuosiosta mutta aina on menty metsään niin, että kolisee.

Vaan nyt näyttää hyvältä. Paremmalta kuin hyvältä! Hirvonen on täräyttänyt sellaiset sorat muiden suuhun, että tätä miestä on kyllä vaikea voittaa tänä vuonna!

Miehen äänestä kuultaa sellainen itsevarmuus, että heikompia hirvittää. Toivottavasti tahti jatkuu samanlaisena läpi päivän.

Taas sitä mennään!

Se kuuluu taas. Nimittäin se ääni. Ääni, joka saa kylmät väreet juoksemaan pitkin selkäpiitä. Ääni, joka kuulostaa joka kerta yhtä mahtavalta. Se ääni on ralliauton pärinä.

Ralliradion tiimi ravisteli rähmät silmistä aamun shakedownissa ja hyvältä tuntuu, tästä tulee hieno kisa! Ensimmäistä kertaa Ralliradiossa emännöivä Mari Pekkanen loisti kuin se kuulu aurinko Naantalissa; tää on mahtavaa! Tervetuloa tiimiin Mari, mukava saada sinut mukaan!

Ensikertalaisen rallikuume nousee...

Vielä vajaa viikko aherrusta arkisen radiotyön parissa, ja sitten suunta kohti rallikaupunkia. Ralliradioon pääseminen on ollut pitkäaikainen haaveeni. En voi millään uskoa, että se on nyt toteutumassa. Ehkä asia todella kolahtaa sitten Jyskälässä. Vielä ei oikein tunnu siltä, että olen osa tiimiä.

Rallitunnelmaan virittäytyminen käynnistyi jo hyvissä ajoin alkukesästä, kun suunnittelimme ralliradiota Kouvolan SM O.K. Auto-ralliin. Rallipäivä oli tiukka rutistus muutaman hengen työryhmältä, mutta osoitti kuinka mukavaa työ on.

Kalevi Koski kertoo weppikameroiden kehityksestä

Ralliradion web-kameran Lutakossa toteuttaa jo kolmannen kerran vaajakoskelainen KSH-Valvonta Oy. Yhtiö on toteuttanut myöskin maailmanlaajuista mainetta saavuttaneen Metso-TV:n. Toimitusjohtaja Kalevi Koski kirjoitti pyynnöstä mietteitä nettikameroiden mahdollisuuksista ja kehityksestä. Ja tässä ovat mietteet nyt luettavissa:

Ralliradio virittäytyy (14.7.)

Eipä aikaakaan, kun Jyväskylässä taas pörisee. Reilun kahden viikon kuluttua torstaina 30.7. Killeriltä se taas alkaa - Jyväskylän 59. rallikoitos!

Viiden viikon kesälomalla ralli oli mielessä parina päivänä, kun piti kesken pääsotaharjoituksen (Maanvyöry09) duunata VM:n Katsojaoppaaseen Ralliradion sivu. Viime vuonna piti tehdä koko aukema, nyt pääsin vähemmällä. Katsojaoppaasta löytyy kätevästi perusfaktat tulevasta Ralliradiosta. Kesälomalla vahvistui myös ilouutinen: FIA palautti MM-rallin Jyväskylään 2010. Se onkin Jyskälän 60 vee juhlakisa!

Kuukausi h-hetkeen eli värinää ilmassa

Olen hädintuskin toipunut edellisen rallin aiheuttamasta rallikrapulasta, kun uutta kisaa jo pukkaa. Pakko todeta itsensä toistamisen uhallakin, että mihin hemmettiin nämä vuodet katoavat?!?

Onneksi ajan juoksu ei meissä näy, ei naamassa eikä sielussa. Siksi onkin jälleen kerran suunnattoman suuri ilo ja kunnia toivottaa rallikansa tervetulleeksi maailman parhaaseen MM-ralliin ja maailman parhaan Ralliradion pariin! Voi jestas, että on ollut ihan ikävä teitä!!!

Sunnuntain lähtöluettelo

Loistavaa lauantaihuomenta!

Tästä se lähtee! Hirvonen veteli Himoksella yli 3 sekuntia Loebia nopeammin ja jos sama tahti jatkuu, vaihtuu kisan johto neljän EK:n jälkeen. Ja niinhän siinä tulee käymään, eikös juu?!?
Jännityksellä odotetaan Latvalan aikaa, vaikka kisa meni eilen perssielleen, takoo Jari-Matti varmasti tänään sellaista aikaa, että heikompaa hirvittää! Vieläkin vähän harmittaa Latvalan puolesta mutta minkäs teet, tämä on rallia ja hyvä niin!
Pysykää matkassa ja pitäkää meidät mukana, saa/pitää soittaa heti, kun raportoitavaa ilmenee. 014-4444993.

Lauantain lähtölista

Syndicate content